Нови награди за REFAN
VIP Business Awards 2016
На официална церемония в хотел Хилтън - София  се състоя второто издание на годишните награди VIP Business Awards 2016, организирани и продуцирани от агенция за публични комуникации VIP Communication PR. „Рефан България” бе удостоена с престижния приз за "Meждународно признание". 
 
В навечерието на своя 25 годишен юбилей козметичната компания може да се похвали с успешно присъствие на международния пазар в Европа, Африка, Близкия и Далечния Изток. Днес фирмата се гордее с над 400 бутика в 28 държави на 5 континента, благодарение на иновативните и гъвкави бизнес форми, които предлага. Въпреки финансовата криза, компанията даде шанс на стотици предприемчиви хора  по света  да развиват успешен франчайзинг бизнес, а за десетките хиляди фенове на неустоимите й аромати стана символ на България и магия на красотата. Само за броени години, REFAN се превърна във водеща световна марка, разпознаваема с високото си качество, богата продуктова гама и неповторимата екзотичност  на козметичните формули, вдъхновени от българската природа.

Сътворяването на продуктите с марката REFAN е комбинация от силна страст към бранда, внедряване на най-новите тенденции в областта на козметичните иновации, съчетани с придобития дългогодишен опит, в синхрон със световните тенденции на пазара, както и изискванията и потребностите на клиентите.
 
Идеята на организаторите е конкурсът да отдаде внимание на успешния бизнес, който дори в период на криза запазва своето устойчиво развитие и демонстрира европейски стандарт и просперитет.  Световният опит показва, че подобни конкурси стимулират и популяризират успешните практики и дават тласък за развитието на бизнеса. Отличията се присъждат за изключителен успех, иновации и етика, които са задължителни за просперитета на всяка компания. Това е признание за техния публичен и жизненоважен принос за развитието на цялото общество. 
 


Безгрижно лято с REFAN...още>>

„Болеро“ взриви НДКНационалният балет на Испания продължава турнето...още>>

Лайфстайл Оскарите за 2017-аREFAN с приз...още>>

Остаряваме здрави и красивиFIRST AESTHETIC MEDIA FORUM...още>>

REFAN на изложение в Испания...още>>

Време за шик! ...още>>

Красива за 10 минути...още>>

СЪЗНАТЕЛЕН ИЗБОР Новата колекция Conscious Exclusive на H&M...още>>

Красота от природата...още>>

Стани корица на GRAZIAОчаквайте GRAZIA CHIC DAYS: LOOKBOOK Edition в SERDIKA CENTER...още>>

Крос за красотаГенералното спонсорство на REFAN ...още>>

Красота за кралициМис Великобритания избра Refan ...още>>

Oтличие за RefanRefan с отличие от Forbes...още>>