Новата кралица Кардашиян
грозното пате на арменския клан
Или ги мразиш, или ги обичаш, просто няма средно положение, що се отнася до първото семейство на Америка. Така кланът Кардашиян беше наречен от местното издание на Cosmopolitan, което избра дивите за своя юбилейна корица.

На голямото парти на изданието всички сестри се бяха сбрали на червения килим пред фотографи- те, крещящи техните имена в опит да привлекат погледите им. Ким, Клои, Кортни и Крис (Кендал отсъстваше заради работен ангажимент) – всички облечени в черни тоалети.

Изключение направи най-малката – Кайли, която се появи в кремава рокля и спечели вниманието изцяло върху себе си. Сякаш това е скритият талант на 18-годишната реалити звезда, която толкова бързо набра популярност, че сме склонни да кажем, че вече измести кралицата от трона й. Да, говорим за Ким.

Грозното пате на арменския клан, както често беше наричана малката Кайли, докато растеше пред очите на всички, днес е перфектният лебед. „Свикнала съм постоянно да има камери около мен. Това е животът ми. Не мога да си го представя по друг начин. Бях малко момиче пред камерите, пред тях минаха и пубертетът ми, любовните ми трепети – всичко“, споделя тя.
 
 
Както винаги се случва, щом говорим за семейство Кардашиян, и този път успехът идва благодарение на многобройни скандали, в които името на Кайли се забърква ежедневно. Нейната „най-слаба страна“, както самата тя описва устните си, се превърна в нейното най-силно оръжие и запазена марка, която днес й носи милиони ежемесечно.

Малкото момиче започна да привлича вниманието на медиите с устните си, когато беше едва на 16. Всички започнаха да забелязват промяна, която не се дължеше нито на пубертета, нито на чудото на грима. Разбира се, става въпрос за козметична интервенция, но всички млади почитателки на Кайли се запалиха по така нареченото вакуумно уголемяване на устните, което е изключително опасно и неприемливо. То роди интернет движението The Kylie Jenner Challenge, което показва ужасяващите резултати на момичетата, които опитват да постигнат вида на устните на Кайли.
 
Въобще вече нямаме съмнение коя е новата звезда на реалити семейството, която някак си проби път между истерията около Ким и модните успехи на Кендал и намери своята идентичност. Да, благодарение на пластична хирургия и огромен набор от перуки, но можем ли да я виним… все пак нейния свят никак не прилича на нашия...

Цялата история четете на www.make-up.bg


Майко мила! Разговор с Елисавета и Красимира ...още>>

Клиниката Lucky Huntс нов сертификат...още>>

Тайфуни с нежни именаЧаст II...още>>

Тайфуни с нежни именаняколко момичета, които живеят с вятъра...още>>

Закуска за шампионис Екатерина Карабашева...още>>

Константина Живовас покана за среща...още>>

Гласуването продължава....Кои са вашите фаворити?...още>>

Четири успешни дамив разговор за града на бъдещето...още>>

В света на: Диляна Георгиева...още>>

Животът е един от най-сложните! -  Част V...още>>

Животът е един от най-сложните!  Част IV...още>>

В света на: Ивелина от Frichic...още>>

Отново най-добрите„Жена на годината“ 2014...още>>