Бягство в синьо и зелено
недалеч от нас

Миналия месец Avaton Luxury Villas Resort спечели наградата Greek Hospitality Award 2017 в категория „Най-добра вила и ваканционен дом в Гърция“, признание което се дължи най-вече на професионалната работа на мениджъра на курорта Нанси Кокоту, която се грижи за гостите си с много вкус и лично отношение.


Avaton Luxury Villas Resort е стилен и съвременен начин за бягство от реалността на първа линия до морето, с изглед към искрящите тюркоазени води на залива Комица в Атон, Халкидики. Напълно новият курорт представлява изключителна колекция от 16 вили, които предлагат уникално преживяване.

Комбинацията от частен басейн, средиземноморска градина и девствен плаж е само една от екстрите, които правят мястото наистина ексклузивно. Към това прибавяме възможността за личен иконом, личен готвач, трансфер с хеликоптер и лимузина, круизи до близките острови и спираща дъха гледка в синьо и зелено - върховно изживяване с крайморска изтънченост. Но най-голямото предимство е местоположението на курорта – в района на Света гора, в близост до 20 православни манастира и до градчето Урануполи, което посреща поклонници от цял свят, за да ги подготви за тяхното духовно пътуване.
 
Световноизвестният древен гръцки философ Аристотел е роден в Стагира (само на 35 км от Avaton Luxury Villas Resort) през 384 г. пр.н.е. В близост са още Амулиани – малък остров, известен със златните си плажове и уникалните си ресторанти, културният център Йерисос: с 3D кино, което показва филми, посветени на манастирите в Атон, историческият и фолклорен музей Арнеа, с фотографии, предмети и инструменти, типични за традиционния начин на живот в региона.
 
Avaton ще ви посрещне с безплатно питие за добре дошли, бутилка вино и пресни плодове. Напълно оборудваната кухня с Nespresso кафе машина ще ви накара да се почувствате така сякаш никога не сте напускали дома си. Отсъствието на типична хотелска атмосфера допринася за усещането за откъснатост и бягство от реалността, но няма да ви липсва типичната за луксоз- ните хотели грижа - при заявка във вилата, в която сте настанени, може да ви бъдат доставени всякакви неща от първа необходимост от храна до ежедневна преса.
 
В интериорно отношение чисто новият комплекс е истински пример за триумф на дизайна. Изчистени линии в бяло и естествено дърво с цветни мотиви и райе за акцент. Мрамор, мохито, гурме и свещи са останалите кодови думи, които превръщат приключението Avaton Luxury Resort в истинско удоволствие.
 
Интериор в екстериора е другата запазена марка на комплекса. Тъй като, за разлика от останалите възможности, които Халкидики предлага, този курорт залага преди всичко на широтата на пространството, собствениците са си позволили допълнително да излязат извън стените на комплекса. И са се справили блестящо. Още на avatonresort.gr


Тествайте Philipsи техните предложения за умна телевизия...още>>

Вдъхновения от Ideal StandardАкценти в банята...още>>

Къде се сбъдват мечтитеДа събуди за живот всичките ви сетива...още>>

Верижна реакцияИзолде Принджърс е убедена, че комбинацията между...още>>

Reality BitesВ световен мащаб...още>>

Фото стенаДомашна декорация...още>>

СвещиСъздайте уют...още>>

Лудостта на величиятаДве мащабни експозиции в Музея за модерно изкуство...още>>

Коледно настроениеУкрасете дома си ...още>>

Фън ШуиСпалнята...още>>

Поле на мечтитеЛегендарният архитект Франк Лойд Райт...още>>

Свободна дисциплина...още>>

В легло с АрманиИталианският дизайнер Джорджо Армани...още>>