Спасители на плажа
една забавна седмица край морето с GRAZIA
По-чист плаж, със здравословен слънчев загар и незабравими летни мигове – така премина Лятното турне на GRAZIA и AVENE „Спасители на плажа“, което се проведе за втора поредна година и премина през общо 6 любими морски дестинации: градовете Варна, Слънчев бряг, Свети Влас и къмпингите Смокиня, Градина и Лозенец.

Еau Thermale AVENE „спаси” плажуващите от ярките слънчеви лъчи, а сп. GRAZIA - от скуката на плажа. Всички посетители на специално изградените шатри на GRAZIA и AVENE „Спасители на плажа“ получиха професионални съвети за правилна слънчева защита, съборазно типа на своята кожа, освежиха се с термална вода АVENE и тестваха най-новите слънцезащитни продукти на марката. Най-големите ентусиасти се включиха с желание в забавните състезания и игри, докато други предпочетоха да се отдадат на заслужена почивка като просто да почетат сп. GRAZIA на сянка. 

 
Турнето предмина под надслов „Плажа почисти, морето предпази и подарък получи!“, в което летовниците се съревноваха кой ще почисти по-голяма плажна площ. Играта Treasure hunt привлече възрастни и деца, които изявиха следотърсаческия си дух и търсеха скритите в пясъка морски обитатели. Най-креативните пясъчни замъци на децата също бяха отличени и добре възнаградени.За почитателите на спортните дисциплини на открито най-атрактивно се оказа „дърпането на въже”. Класическият плажен волейбол също бе част от програмата, а по време на играт участниците се освежаваха с Термална вода Avène. 
 
Плажните барове, домакини на събитието, също спомогнаха за отличното настроение на гостите с хитовия коктейл „Фен на AVENE”, изготвен по собствена рецепта.
 

Турнето „Спасители на плажа“ на сп.GRAZIA и АVENE стартира от град Варна, където гостува на хитовите локации – Argisht Beach на плажа Кабакум, Cuba Bar и Rappongi.
Продължи на юг към Слънчев бряг, където любезен домакин на събитието беше бар La Cubanita, а вечерта премина с щуро парти в Planet Yacht St. Vlas Marina Dinevi.За прекрасната атмосфера на турнето се погрижиха още баровете Verano и KiteBar на къмпингите Смокиня и Градина. Незабравимото морско пътешестие завърши в клуб Delete, Лозенец.   

 
Екипът не остана незабелязан докато преминаваше през различните морски дестинации, защото се придвижваше с новите изключително чаровни и комфортни MINI CABRIO и MINI CLUBMAN. Вълнуващото лятно турне на сп.GRAZIA и АVENE приключи, но емоциите остават. Нямаме търпение да се видим отново догодина!


За щастливото семейство - няколко думи на успеха.....още>>

За връзките - още един поглед към тайната на щастието oт Ирина Димитрова...още>>

Halloween е страшно близоЕто няколко насоки за ефектна визия.....още>>

Скули като шедьовърФормула “три-в-едно” решава проблемите на бледата...още>>

Пробуждане започваме отначало много по-трудно от природат...още>>

Кой кой е във facebook Не може да се скрием в мрежата. тя ни оголва, кара...още>>

Нов сезон – нов гардеробвреме да помисля за промяна в гардероба си...още>>

Истината за любовта - плод на случайна среща или точни действия...още>>