Черно и бяло
Джиджи и Бела Хадид
Модната индустрия ражда идеали ежедневно. Тези две момичета обаче доказаха, че не са еднодневки на звездния небосклон, където блясъкът губи очарованието си много бързо. Джиджи и Бела са сестрите, които обожаваме, не само заради външността им, но и заради уникалните им индивидуалностти, които винаги ни напомнят, че красотата не е само отвън, но и отвътре.
 
Блондинката и брюнетката, покорили котешката пъте с присъствие и тела, които до скоро бяха твърде оформени за модната индустрия, днес са законотателки по отношение на всички тенденции, които следваме. Както трябва – Бела и Джиджи имат различен стил не само на обличане, но и на гримиране, който малко по-малко се е превърнал в тяхна отличителна черта, черта, която не ни позволява да ги объркаме...
 
Джиджи – кралицата на червилата
Любимото момиче на британската поп сензация Зейн Малик е надарена с прелестни устни наследени от майка й. Трудно е да уловим джиджи без червило, коeто да подчертава прекрасната й усмивка. Тя е сред знаменитостите, които не се притесняват да експериментират с цветовете и от телесни нюанси преминава директно към ярко чрвено или тъмно розово.

 
Бела – лице като икона
Прелестната брюнетка открадна сърцата ни веднага щом я видяхме на подиума и оттогава до днес не спираме да гледаме към нея като съвършен идеал за красота. Бела е от онзи тип жени, които нямат нужда от тъмни мигли, нямат нужда от ярки червила и подчертани устни, нямат нужда от добре структорирани с макиаж скули, просто защото си имат всичко.
 

Извън снимачната площадка и работното място, което е найния случай е модният подиум, Бела е изключително естествена, като бихме могли да я заподозрем само в носенето на добър фон дьо тен и пудра, която изглажда несъвършенствата. За разлика от Джиджи, Бела е повелителката на естествената визия и минималното количество макиаж.
 
Цялата история четете на www.make-up.bg
Фотография: celebuzz.com


H&M STUDIO Шик и градска елегантност...още>>

Деликатната околоочна зонаНикога не я пренебрегвайте...още>>

Стани си сам шефЛесно е с REFAN...още>>

Oтличник по красотаSnail Perfection на REFAN...още>>

Хидратация и подхранванеПрез зимата кожата се нуждае от грижа...още>>

REFAN - почетен посланик...още>>

REFAN с награда „Златно сърце“...още>>

Спомен за Стефан ПоповСъздателят на Рефан България...още>>

REFAN с туристически ОскарПоредно отличие за козметичния бранд...още>>

ЖЕНА НА ГОДИНАТА 2017Пътешествие без граници... ...още>>

ГРАВИРАНО С ЛЮБОВ РАЗЛИЧНИЯТ ПОДАРЪК от ТHOMAS SABO...още>>

Мила Христова избра REFANТопмоделът е новото рекламно лице...още>>

Новото амплоа на Йордан ЙовчевКато рекламно лице на REFAN ...още>>