Многото лица на Рири
beauty тайните на звездата
Тя знае как да се променя, знае как да изненадва и, въпреки че не се смята за модел за подражание, ние често я използваме като наше най-силно вдънновение...

Излишно е да казваме, че ако хамелеон на музикалната сцена - това безспорно е Риана. Барбадоската дива се слави не само с великолепния си екип стилисти, които знаят как да я преобразяват непрестанно, но и със също толкова добър макиаж екип. Гримьорите на Рири изпробват всяка тенденция на нейното лице. Ако искаш и ти, като r&b дивата, да блестиш с всяка своя поява навън, то ти предлагаме да се вдъхновиш от различните визии на изпълнителката, като следваш някои кратки и ясни съвети.
 
Тъмното червилото 
Тъмните червила властват от известно време като тенденция номер 1 в макиажа. Те подчертават изящтно усмивката, но могат и да изиграят лоша шега ако не ги съчетаем правилно с тоалета ни и, разбира се, с останалата част от грима. Тъмните червила задължително вървят с не тръврде гримирани очи, както е и при Риана. Подбери кремообразно и добре покривно червило, чиито пигменти карат устните ти да изпъкват и да са звездата на твоя макиаж.
 

Дълбоките очи 
Прелестните очи на барбадоската перла са фокус в много от макиаж визиите, които гримьорите създават върху екзотичното лице на Рири. Понякога те подчертават очите й с молив, който създава истински драматичен ефект, друг път минават върху клепачите й с очна линия, която издължава и носи усещане за класически грим, като от прелестните стари американски филми. Разбира се, когато говорим за очи не можем да пропуснем и сенките и така популярния ефект „опушени очи“. За да си в крак с тенденциите избери палитра с бежови нюанси, които правят погледа ти много мек и доста по-естествен отколкото, когато използваш тъмносиви до черни тонове. 

Цялата история четете на www.make-up.bg


Най-важният аксесоар РЕФАН с елегантен жест за зрелостниците и техните...още>>

За лицето в градски условия- кодът на успеха е DD...още>>

Романи от нотки  на Hermes...още>>

Той - Идеалният Мъжки ароматни имена...още>>

Екзотика  във флакон...още>>

Грим акценти 2011Дойде ред на хладното сребристо очарование...още>>

Плюшените кецове на Hello Kitty и Reebok завладяват света...още>>

Хитови попълнения в колекцията ни от аксесоари тoзи сезон...още>>

Силни жени!...още>>

Малки ретро чанти хит за зимата ...още>>

Цветовете на сезонаГрим тенденциите за 2010 демонстрират възхитително...още>>

GUERLAIN...още>>

Нови тенденции за здрава косаВсяка от нас използва най-малко един продукт за стилизиране...още>>