Опитай с Ина
урок по сбъдване на мечти
Винаги усмихната и смайващо организирана, Константина притежава редкия талант да е успешна във всичко, с каквото се захване. Модел, журналист, писател, майка, актриса. И докато се чудим как става това и дали бихме могли и ние, Ина вече ни е изпреварила с един ход, отгатнала е мислите ни и е създала блога www.trywithina.com. Още се чудим какъв ли е следващият заек, който усмихната чаровница ще извади от шапката си.

Какво е на дневен ред при теб?
Отскоро съм част от екипа на телевизия Bulgaria ON AIR като водещ на предаването „Днес“. Щастлива съм от тази голяма възможност, която ми се дава. Благодарна съм за доверието, което ми се гласува, да бъда всеки делник от 9.30 ч. в ефир на живо. С екипа се стараем да поднасяме теми, които вълнуват обществото, да показваме истории, които трогват, и да бъдем полезни във всяко едно отношение – от съвети за здраве и красота до представяне на интересни и известни личности. Обичам телевизията и може би от 10 години тя е на дневен ред за мен.
 
Как преминава денят ти по принцип?
Денят ми е динамичен и натоварен. Нямам много време за почивка. Събуждам се всяка сутрин в 6. Правя си бърза закуска, изпивам едно кафе с мляко и тръгвам към Bulgaria ON AIR. Там прекарвам деня си – до 11.30 ч съм в ефир, а след това започва подготовката за следващия ден докъм 18 часа. Отскоро започнах отново да спортувам и ако нямам други ангажименти, отделям време за малко спорт. След това се старая да отделя време на семейството и и приятелите ми, но най-късно до 22 ч. Лягам рано, за да се събуждам свежа и отпочинала за ефир. Уикендите прекарвам с моята дъщеря.
 
Като активен блогър и журналист, откъде се информираш?
От интернет. Чета вестници и списания. Старая се да научавам нови неща постоянно и да съм в час с последните тенденции в обществото.
 
Каква е ролята на социалните медии според теб?
Медиите влияят. Ролята им е важна за всички нас. Те могат да предизвикат сериозни скандали, но, разбира се, да помогнат и да информират хората. Харесвам и се старая да показвам в предаването „Днес“ интересни теми и гости, които да оставят следа в съзнанието на зрителя.
 
Гледаш ли новини?
Почти целия ден прекарвам в нюзрум, затова контактите ми с колегите от Новините ON AIR са най-бързият източник и начин да се осведомя за случващото се по света и у нас. 

 


Интересуваш ли се от психология, кой е най-ценният урок, който научи от общуването с толкова много хора?
Боря се с това, което много хора отричат, да казваме: „Обичам те“, когато го почувстваме. Много половинки си го спестяват. Аз съм била винаги много открита пред мъжете и приятелите си. И не мисля да се променям.
 
Какво търсиш в един мъж?
Жените търсим честността в мъжете, искаме да бъдат джентълмени към нас, да ни казват колко ни обичат. Аз търся любовта в мъжа, която да виждам и усещам.
 
Влюбена ли си в момента?
Винаги съм влюбена.

Според Бегбеде „Любовта трае три години“. Твоят роман пък се казва „Завинаги“. Романтична ли си? Вярваш ли, че двама души могат да останат един до друг в живота си завинаги?
Аз съм един от най-романтичните хора, които познавам! Бегбеде е другият мой любимец, който всъщност опровергава, че любовта трае три години. Любовта може да е вечна. Споделена, несподелена, когато обичаш, тя е завинаги.
 
Имаш ли мечта, която още не си осъществила?
Смело е да казвам, но аз винаги съм знаела какво искам. Не на всяка цена обаче. Постигам постепенно всяко нещо, което си поставя за цел. Разбира се, с много усилия. Имам обаче една мечта и може би след години ще я осъществя... Искам да живея в къща с изглед към морето.
  
Кои са ежедневните ти женски ритуали за красота, без които не можеш?
Пристрастена съм към кремове за лице. Шегувам се, разбира се. Старая се да изглеждам добре. Полагам стандартните грижи като всяка нормална жена. Постоянно си пазарувам различни козметични продукти, с които експериментирам.
 
Каква искаше да станеш, като пораснеш? А каква ще станеш, като пораснеш?
Исках да стана певица. Ходех тайно на частни уроци по пеене, докато родителите ми не разбраха и не ме похвалиха, че вместо да харча джобните пари за глупости, аз инвестирам в себе си. След години се отказах от тази мечта. Телевизията винаги е била мечта номер едно. А за в бъдеще се надявам да стана доказал се професионалист - водещ в своята сфера. 
 
Кажи ни бързо един много полезен летен съвет?
Предстоят летните плажни дни и препоръчвам на всички дами сами да направят слънчевото си олио. Необходимите ви продукти са: кокосово масло, какаово масло, масло от ший, масло от мента или лавандула и масло от пшеничен зародиш. Пресипете сместа в празна кутия от стар крем и използвай- те преди и след слънце. Обещавам ви страхотен златист загар.
 
Какво още не знаем за теб?
Може би, че освен телевизията, книгата, блога и ролята на майка, моето любимо занимание е готвенето. Обожавам да отделям време за пазаруване на продукти и за приготвянето на вкуснотии.
 
Текст: Владимира Николова 
Фотография: Ивомир Пешев
 


Елена ПетроваЖената, която не се страхува от високото...още>>

Красива безкрайностКристина Несторова...още>>

Никол в света на телевизията винаги си мисля, че мога да свърша нещо и по-добре...още>>

Къде е ЕВА?всички се питат къде е Маги...още>>

Станимира Колевапред GRAZIA...още>>

Blonde ambitionИва Янкулова...още>>

Момичетопорасна...още>>

Габи100% истинска...още>>

Скорост 2012Ивет Лалова...още>>

Ах, тази Викимного добра в киното...още>>

Front RowFollow The Step...още>>

Една влюбена женаЖана разбира от щастие...още>>

Хубавата ДжияДжия Лазарова разбива на пух и прах клишетата...още>>