Dreams in Drawings
една покана от Иван Асен 22
Прекрасната актриса Ирмена Чичикова вече от много години е любима муза, лице и вдъхновител на дизайнерска платформа Иван Асен 22. Ето защо представянето на първата й колекция от уникални лимитирани тениски с авторски принтове, създадени по сънища на Ирмена от талантливия илюстратор Зина Неделчев, намира пространство на същия адрес. 

"Сънувам. Сънувам непрестанно. Цветно. Екстатично. Откривам се в сънищата си. Откривам по малко и от другите. Лекувам се през съня. Сънувам семейството си, любимите си хора, приятелите, враговете, непознатите познати, сънувам кучето си даже. Сънят в страната на чудесата. Там някъде се появява една бяла тениска с нащърбени краища и червен плик за писма на гърба. Сънят е творчество. Събуждането е действие. Нужни са години, за да се превърне в реалност. За да оживеят моите приключения насън. Да намерят пътя си през ръката на Зина. И да се озоват върху белите тениски. С червен плик на гърба." обяснява самата Чичикова.
 
Ирмена подписва своите модни творения с името Dreams in Drawings, а от днес, 29 септември от 19ч, те ще бъдат показани в шоурума на Иван Асен 22.Освен 10 изключителни модела принтирани тениски, ви очакват приятна музика и вино от избата на Villa Vinifera, от чиято лимитирана серия, създадена и брандирана ексклузивно за събитието, ще можете да си закупите. С всякa закупена бутилка вино или тениска Dreams in Drawings, посетителите даряват средства на фондацията за борба с рака Stop Cancer. 
 
Премиерната уникална съвместна колекция на актрисата Ирмена Чичикова съвместно с художничката Зина Неделчева ще остане на ИВАН АСЕН 22 от 29.09. до 3.10.16 вкл. и ще може да бъде разглеждана и пробвана от през седмицата от 17:00-20:00 ч., а в събота и неделя: от 14:00-20:00 ч.


BLACK REFAN WEEKEND Вземи любимата си козметика на по-добри цени! ...още>>

Гравирайте с любовLove Bridge на Thomas Sabo...още>>

Зимната приказка на Pandora...още>>

Armani Exchange с първи магазин у нас...още>>

Малки природозащитнициедна кампания на H&M и WWF...още>>

Eсенната колекция на Pandoraемоции от розово златo...още>>

Нов живот за дрехитеили как отговорността става мода...още>>

Запазената марка на хитовите Forever 21 ...още>>

С мисъл за утреH&M Conscious Exclusive 2016...още>>

Вътрешен човекв сърцето на модните седмици ...още>>

Колекцията Balmain x H&MПрез погледа на пратеника ни в Ню Йорк.....още>>

С M&S на прага на есентаВижте новата колекция ...още>>

Изчистени силуети и чувственост в плажната мода на M&S ...още>>