Armani Exchange
с първи магазин у нас
Armani Exchange продължава своята световна експанзия на модния пазар с откриването на първия си магазин в България в Paradise Center - най-големият lifestyle мол в София.

С откриването си в България, A|X Armani Exchange създава среда, която отразява емблематичния стил и дизайн на марката. Магазинът в Paradise Center е на площ от 270 квадратни метра, разположен на първия етаж, изцяло решен в новата концепция на A|X Armani Exchange, която черпи вдъхновение от естетиката на съвременните промишлени сгради, със силни материалистични акценти в дизайна. Груба стомана, необработено дърво и здрав бетон пресъздават индустриалната среда на един млад и динамичен Ню Йорк.
 
Unban интериорът е подчертан с изненадващи текстури като груби дървени греди, бетонни стени и цвят на ръжда върху металните повърхности. Входната врата е рамкирана от здрави стоманени плоскости. Метални профили, индустриални подпори и бетонни стени създават изключително силно въздействие върху посетителите, като вниманието е насочено към централно позиционираните елементи във формата на буквите А и X – логото на марката. Пространството е обградено от стъклени витрини, което позволява светлината да влиза и да осветява целия интериор. Новият магазин ще предлага дамски и мъжки колекции, както и аксесоари.
 
Armani Exchange е световно известна модна марка, която предлага младежки линии колекции, в дързък стил с типичен италиански чар. Колекциите от дрехи, обувки и аксесоари на Armani  Exchange се предлагат в повече от 200 магазина по целия свят, a от есента на 2016 г., те вече са достъпни и в България. Armani Exchange въплъщава модния дух на новото поколение - интересен дизайн, постоянни модни иновации, практичност и идеално съотношение цена-качество. Навлизането на Armani Exchange на българския пазар ще стартира с атрактивни, ежедневни и спортни облекла, с акцент върху връхните дрехи в различни модни комбинации, които със сигурност ще запленят дори и най-взискателните фенове на модата.
 


BLACK REFAN WEEKEND Вземи любимата си козметика на по-добри цени! ...още>>

Гравирайте с любовLove Bridge на Thomas Sabo...още>>

Зимната приказка на Pandora...още>>

Dreams in Drawingsедна покана от Иван Асен 22...още>>

Малки природозащитнициедна кампания на H&M и WWF...още>>

Eсенната колекция на Pandoraемоции от розово златo...още>>

Нов живот за дрехитеили как отговорността става мода...още>>

Запазената марка на хитовите Forever 21 ...още>>

С мисъл за утреH&M Conscious Exclusive 2016...още>>

Вътрешен човекв сърцето на модните седмици ...още>>

Колекцията Balmain x H&MПрез погледа на пратеника ни в Ню Йорк.....още>>

С M&S на прага на есентаВижте новата колекция ...още>>

Изчистени силуети и чувственост в плажната мода на M&S ...още>>