Опасното момиче
на българската модна сцена
Модните седмицици в Берлин, Париж, Милано и Лондон са само част от местата, по които прелестната Глория Петкова е разходила дългите си крака. Красавицата, според нас е една от най-успешните българки в модните среди, като с визията си спира дъха ни, а кариерата й ни кара да й се възхищаваме.
 
Глория е била лице на Diеsel, била е част от ревютата на Max Marа, а професионалният момент, който я е оставил без думи е ревюто на Jean Paul Gaultier, в което взима участие. Днес Глория част от учасниците на най-провокативното, успешно и гледано предаване – Vip Brother, което събира под един покрив 17 популярни личности. В нашите очи Глория е фаворит, защото доказва, че прекрасната визия може да върви в комплект с благ характер.
 
 
Няма да говорим за характера на тази опасна красавица обаче сега, а ще се съсредоточим върху визията й, която е пример, който можем да следваме. Да, не всички имаме дълги крака като на Глория, но за сметка на това можем да почерпим вдъхновение от любимите й грим техники, за да се доближим до стила й.
 
Глория е тази класическа красавица, която в същото време е толкова уникална и нетипична, че успява да заслужи аплодисментите ни с всяка своя снимка в социалните мрежи. Отличителен белег за червенокоската е черната очна линия. Тя е плътна и категорична, като подчертава прелестните очи на любимката ни, а как да я постигнете прочетете на www.make-up.bg


Изящен поглед IIсъветите на топ гримьора - Ева Серева...още>>

Умна козметикаФормули за красота по поръчка...още>>

Кожа в ремонт -веднага след лятото...още>>

Бронзов тен -  устойчив на времето...още>>

Най-трудната раздяла е с целулита...още>>

Чисто  ново начало...още>>

Bашата вечерс Boss Nuit pour femme...още>>

Тайните на гримьора:Мегa фатални очи...още>>

Бронзов паспортпътя до здравословния тен...още>>

Деси Бакърджиевачаровната актриса споделя с GRAZIA...още>>

Lumene Sensitive TouchМицеларна вода за почистване 3в1...още>>

Защо е толкова труднода отслабнем...още>>

Антистуд терапияКожата на цялото тяло се нуждае...още>>