Моден уикенд
в Сердика Център
В три последователни уикенда от 15-ти октомври (събота), ние от списание Grazia и Сердика Център ще превърнем шопинга в незабравимо Fashion изживяване, на което е трудно да устоите. Хубава музика, звезден екип стилисти, професионални фотографи и много усмивки ви очакват след всяка покупка. А както обичаме да казваме в модната редакция, условието е съвсем Easy&Chic!

Направете една или няколко покупки на обща стойност над 200 лв. в маркираните със стикер “CHIC SHOPS” на Сердика Център oт 13:00 до 20:00 часа. В специално създаденото GRAZIA Fashion Studio на ниво -1, нашият CHIC Team ще ви накара да се почувствате като корица на списание GRAZIA, като получиш професионална фотосесия. 

Пак там ще откриете още GRAZIA Chic Corner със стилна лаундж зона, за да се порадвате на своята чисто нова fashion визия. Очакват ви и вълнуващи изненади на Facebook страницата на Сердика Център където в онлайн игра ще представим всички заснети през уикендите корици.

Кадрите ще бъдат качвани на facebook страницата всеки последващ вторник, след което ще имате точно една седмица, за да гласувате с един like за своя фаворит. В края на периода експертно жури от стилисти и модни редактори ще определи корицата - победител сред тези с най-много харесвания, която ще спечели интервю на страниците на GRAZIA.
 
Очакваме ви в Сердика Център, защото да си лице от корица на списание никога не е било толкова Chic & Easy! Пълните правила можете да намерите на serdikacenter.bg
 


Grazia Chic Days в Сердика Центърпродължават и този уикенд...още>>

Запазете вечерта за H&MВреме е за #HMBalmaination...още>>

The camel coat- Кройка без граници...още>>

Римейк на класиката- Сакото Chanel...още>>

Модни повелители- блогове за милиони...още>>

Чифт удобство -Джинсите, които обичаме...още>>

Debenhams <3 дънките, а вие?Само до 16 февруари...още>>

Цветна зима! от Carnival Kids...още>>

В името на палтотозимния гардероб и колекцията Il mio cappotto на Max&Co...още>>

Новата елегантностТази есен жената Маrc Cain е облечена в страстни цветове...още>>

Хитове на месецаТриумфално завръщане...още>>

Всеки детайл е от значение За хората, които знаят...още>>

Всеки детайл е от значение За хората, които знаят...още>>