ProFiber от L’Oréal Professionnel
тайната на красивата коса
Aко искате забележителна промяна в състоянието на косата си, не пропускайте иновацията от L’Oréal Professionnel за дълготрайно възстановяване.
 
Новата възстановяваща процедура ProFiber от L’Oréal Professionnel е истинско козметично чудо от три стъпки - диагностика, процедура в салона, реактивиране на грижата вкъщи и удължаване на действието за истински забележим резултат, разработена в четири гами, според степента на увреждане на косата. 
 

Rectify (обновяване на косата) е за естествена, боядисана или леко увредена коса. Restore (възстановяване на косата) или зелената гама, e за увредена коса с неравномерен цвят без блясък. Reconstruct (реконструиране на косата), или виолетовата серия, е предназначена за силно увредена коса с неравна текстура, докато при изявен цъфтеж от марката препоръчват Re-create (възстановяване на изтъняла от увреждане коса).
 
 
Процедурата започва в салона с професионална диагностика на състоянието на косата, подготовка на косата с шампоан от избраната гама ProFiber, след което идва същинската грижа с концентрат за мекота и блясък, следван от маска с регенериращо действие на базата на ексклузивен комплекс Aптил 100 от аминосилан (вътрешно действие) и катионни полимери (външно действие) с изявен възстановяващ ефект.
 

Перфектна на допир коса, дълготрайно възстановяване до
6 седмици, оптимален блясък, мекота и страхотен аромат.


Истинската сила на Аптил 100 обаче се крие в дълготрайното действие. Обичайно професионалната грижа за косата изчезва още с първото измиване с шампоан у дома. За да противодействат, L’Oréal Professionnel улавят силата на Aптил 100 в цяла гама продукти за домашна употрeба.

 
Благодарение на регенериращата маска с Аптил 100, косата започва възстановяването си още по време на процедурата в салона, но ефектът може да бъде реактивиран многократно у дома с помощта на ампулата RE-CHARGE, която се поставя на всяко 4-то измиване и има продължаващи резултати до 6 седмици* за видимо обновяване от корена до върха.
 
*Самооценка на 333 жени, които са използвали в продължение на 15 дни сериите ProFiber Rectify 

Фотография: Ева Грийн за L’Oréal Professionnel


Безгрижно лято с REFAN...още>>

„Болеро“ взриви НДКНационалният балет на Испания продължава турнето...още>>

Лайфстайл Оскарите за 2017-аREFAN с приз...още>>

Остаряваме здрави и красивиFIRST AESTHETIC MEDIA FORUM...още>>

REFAN на изложение в Испания...още>>

Време за шик! ...още>>

Красива за 10 минути...още>>

СЪЗНАТЕЛЕН ИЗБОР Новата колекция Conscious Exclusive на H&M...още>>

Красота от природата...още>>

Стани корица на GRAZIAОчаквайте GRAZIA CHIC DAYS: LOOKBOOK Edition в SERDIKA CENTER...още>>

Крос за красотаГенералното спонсорство на REFAN ...още>>

Красота за кралициМис Великобритания избра Refan ...още>>

Oтличие за RefanRefan с отличие от Forbes...още>>