Шикът е възможен!
в Serdika Center
GRAZIA CHIC DAYS @ SERDIKA CENTER предложи на няколко смели почитатели на модата незабравимо Easy Chic изживяване.

Eдна от емблематичните и практични рубрики, превърнали се в лице на GRAZIA, е Easy Chic и именно нея реализирахме на живо в три последователни уикенда на месец октомври в партньорство със Сердика Център.

Хубава музика, звезден екип от стилисти, професионални фотографи и много усмивки очакваха участничките в това уникално събитие. Красиви момичета, реализирали покупка в магазините със стикер CHIC SHOPS на обща стойност над 200 лв., бяха поканени за професионална фотосесия в стил корица на списание Grazia.Формулата Easy Chic – трансформацията на луксозния шик в постижимо и достъпно понятие – беше в основата на креативната концепция на събитието, както и в основата на критериите ни, с които определяхме нашите фаворити.
Оценявахме преди всичко интерпретацията на горещите тенденции, приложени спрямо модния пулс на момента, както и колко убедително изглеждат участничките в ролята си на момичета от корицата. Наблюдавахме дали актуалното модно уравнение – това да приложиш тенденциите в реално време, без да загубиш индивидуалността на човека, е решено точно и с оригинален подход от стилистите. Стимулирахме умелото жонглиране с визии и типажи, както и умението на момичетата да изразят по естествен и красив начин емоцията си да позират пред обектива. 
 

В крайна сметка успяхме да дефинираме бунтарката, прелъстителката, доброто момиче, деловата млада дама и романтичния образ, като се доверихме на инстинкта да забелязваме малките детайли, защото именно те са определящи при завършването на един успешен моден сюжет.


И през трите поредни уикенда журито търсеше сред кандидатките за тилата „Момиче от корицата на GRAZIA“ преди всичко индивидуалност, както и онези визуални качества, които олицетворяват настроението на сезона. „Нашите фаворити бяха смели в избора си на дрехи. Те позираха със самочувствие, с което заявяваха, че красивите момичета не са просто повод за съзерцание отстрани, а участват активно с присъствието си навсякъде”, беше коментарът на модния редактор на GRAZIA Кристина Гочева. 
 
 
Според критериите на журито претендентките за титлата трябваше да обединяват в себе си три основни качества - стил, смелост и самочувствие. „Стайлингът в черно, който се оказа предпочитан от стилистите и в трите поредни уикенда, дойде точно навреме за все по-набиращия популярност у нас празник Хелоуин. Защото, освен че притежава красота и сексапил, момичето на GRAZIA вярва в магията - не черната, а онази, която прави деня ни по-свеж и по-красив. Всички участнички в това уникално събитие бяха свежо и красиво попълнение в колекцията ни от стилни момичета. А малката черна рокля в комплект с бели перли, червено червило и изобилие от личен чар винаги ще бъде наш фаворит!”, коментира главният редактор на GRAZIA Поля Александрова. За стилната визия на всички дами се погрижиха фотографът Георги Казаков, стилистът Десислава Банова, помощник-стилистът Полина Декова, екипът на салони Stephan и гримьорите на Мах Factor.

 

Кориците на всички участнички бяха публикувани във Facebook страницата на Сердика Център с покана за лайкове от страна на потребителите в социалната мрежа.
Събралите най-много лайкове бяха оценявани на втори етап от професионалното жури на списание GRAZIA в състав главният редактор Поля Александрова, заместник главният редактор Невена Дякова, модният редактор Кристина Гочева, beauty редакторът Ива Парлакчиева, редакторите Боряна Димитрова и Силвия Канин, арт директорът Кирил Кирилов, графичните дизайнери Красимира Лекова и Елица Уливерова-Райкова, както и стилистът Десислава Банова. Ето и фаворитите от трите уикенда: Деница Димова, Виктория Бочевска, Поли Лазарова.

Очаквайте интервюта с тези очарователни дами в декемврийския брой на списание GRAZIA.


Последен уикендGrazia Chic Days в Сердика Център...още>>

Calvin Klein oт Fashion Days - не пропускайте тази оферта...още>>

Eксцентричност в действиеИгра на щампи и цветове за есен 2015...още>>

Аксесоар или модерно изкуство - чантите на Lulu Guinness...още>>

Създадени за богиниМоделите на Diane Von Furstenberg вече и на GraziaShop.com...още>>

Фестивална модаБяла дантела и компания...още>>

Великден започва от Дебенамс!....още>>

Тел Авив в цвятплажни фиести...още>>

Островът на забавлениятаМиконос...още>>

Мистичната ГоаПалолем бийч...още>>

Парти по пълнолуниеFull Moon парти...още>>

Пудрен нюансв светлината на прожекторите...още>>

„Вярвам в розовото“ заявила някога Одри Хепбърн...още>>