Гравирайте с любов
Love Bridge на Thomas Sabo
Когато немският бранд стъпи тази пролет на българския пазар с първия си официален бутик очаквахме просто поредните красиви бижута.

Когато се запознахме по-отблизо с концепцията обаче, THOMAS SABO ни привлече с нестандартния си подход и предложения към клиентите. Първо, брандът предлага бижута  и часовници, както за дамите, така и за господата. Второ, изключителното разнообразие от шест колекции, в които всеки стъпил в бутика им, ще хареса нещо за себе си. 
 

Третото, с което те ни спечелиха и станаха едни от фаворитите ни особено по празници - линия от сребърни бижута, която може да се гравира - Love Bridge.
Модел гривни, вдъхновени от прословутия романтичен мост в Париж, на който “заключваш любовта си”. Изработени от най-висока проба сребро и в изключително разнообразие от комбинации с текстил, сребро, позлата. Към колекцията за гравиране може да намерите колиета, висулки, прочутите Love Coins - монети за гривна или колие, а от тази Есен и мъжки и дамски халки. 
 
Гравирането става веднага в магазина и е абсолютно безплатно. Може да избирате между кирилица и латиница, различни шрифтове, букви, думи или десетки символи с лична и закачлива символика.  Общо взето - имат всичко необходимо, с което да запазите най-личното и мило послание към себе си или към любим човек.


В почивните дни от 11 до 13 ноември всички бижута за гравиране са с 15% отстъпка. Идеален момент да се влюбите в бранда!

 
Запознайте се с THOMAS SABO на thomassabo.com или на живо в Mall of Sofia. Последвайте българската facebook страница - thomassabobulgaria, за повече информация по постоянните им промоции и специални предложения. 


BLACK REFAN WEEKEND Вземи любимата си козметика на по-добри цени! ...още>>

Зимната приказка на Pandora...още>>

Armani Exchange с първи магазин у нас...още>>

Dreams in Drawingsедна покана от Иван Асен 22...още>>

Малки природозащитнициедна кампания на H&M и WWF...още>>

Eсенната колекция на Pandoraемоции от розово златo...още>>

Нов живот за дрехитеили как отговорността става мода...още>>

Запазената марка на хитовите Forever 21 ...още>>

С мисъл за утреH&M Conscious Exclusive 2016...още>>

Вътрешен човекв сърцето на модните седмици ...още>>

Колекцията Balmain x H&MПрез погледа на пратеника ни в Ню Йорк.....още>>

С M&S на прага на есентаВижте новата колекция ...още>>

Изчистени силуети и чувственост в плажната мода на M&S ...още>>