Generation L'eau
Историята на легендарната петица продължава
Една стъкленица се подава от ръка на ръка в продължение на поколения. В кубичния флакон с капачка, която запечатва формата на именития Плас Вандом в Париж, обаче се крият и кодовете на стила, на модернизма, на независимата женственост и на желанието да променяш, сякаш прецизно съшити във всяка креатура на Chanel. Като лабораторната бутилка N5, която през 1921-а парфюмеристът Eрнест Бо поднася на вниманието на неповторимата Коко, и в годините след това разкрива своята олфактивна сила във версии Еau de Parfum, Еau Premiere, сътворени от Жак Полж, днес наред е нова кройка N°5 L’EAU. 
 

Цветен и свеж, този момент от живота на легендарната петицата e ароматен подпис на ново поколение жени също като своята муза - Лили Роуз Деп.
Изгряваща звезда, модел и актриса, която сама по себе си е очарователна комбинация от френския шик на именитата си майка - Ванеса Паради и непоколебимото бунтарство на своя баща -  Джони Деп. Ванеса Паради винаги е била сред музите на Chanel, която има запазено място за всеки спектакъл на модната къща по света, днес дъщеря й застава преди обектива на Йохан Ренк като лице на N°5 L'EAU, като посланник на свежестта, силата, смелостта, енергията и красотата на новото време. 
 
Tова не е първата среща на звездата с модната компания, самата тя е рекламно лице и на линия очила, лансирани през есента на 2015-а. Когато не е през фотокамерата, Лили Роуз учи сценарии за цели три филма, които ще излязат с нейно участие. Yoga Hosers на режисьора Кевин Смит, Planetarium от Ребека Злотовски и La danseuse oт Стефани ди Гуисто, който беше част от програмата на тазгодишния кинофестивал в Кан.

Но да се върнем на аромата, защото при него силата на семейните ценнностти е не по-малко интригуваща. Когато през 1986 г. легендарният парфюмерист Жак Полж създава N5 Еаu de Parfum едва ли си дава сметка, че години по-късно именно неговият син - Oливие, ще работи над нова версия на легендата. Но младият и изключително харизматичен Полж съвсем не отстъпва на баща си. Преследвайки съвършенството до най-малкия детайл, той внася изобилие от цитруси във връхните нотки, които допълват цветното сърце от майска роза, жасмин и, разбира се, иланг-иланг. В основата играта на контрасти продължава между динамични дървесни нотки и меки акорди от кедър и бял мускус за цялостно усещане за лекота и семплост. Парфюмеристът допълва: „Пресъздаването на N°5 е начин да покажем неговото присъствие в живота ни, как той е много повече от легенда. Чрез L'EAU, аз разширих границите на N°5 колкото може по-далече”.
 


Безгрижно лято с REFAN...още>>

„Болеро“ взриви НДКНационалният балет на Испания продължава турнето...още>>

Лайфстайл Оскарите за 2017-аREFAN с приз...още>>

Остаряваме здрави и красивиFIRST AESTHETIC MEDIA FORUM...още>>

REFAN на изложение в Испания...още>>

Време за шик! ...още>>

Красива за 10 минути...още>>

СЪЗНАТЕЛЕН ИЗБОР Новата колекция Conscious Exclusive на H&M...още>>

Красота от природата...още>>

Стани корица на GRAZIAОчаквайте GRAZIA CHIC DAYS: LOOKBOOK Edition в SERDIKA CENTER...още>>

Крос за красотаГенералното спонсорство на REFAN ...още>>

Красота за кралициМис Великобритания избра Refan ...още>>

Oтличие за RefanRefan с отличие от Forbes...още>>