Oтличие за Refan
Refan с отличие от Forbes
 Пловдивската компания “Рефан България” получи специалната награда „Социална и публична ангажираност“ /Social and public engagement/ на шестата церемония Forbes Business Awards 2016 в хотел Балкан, София. Независимо жури излъчи победителите в осем категории измежду 165 кандидатури, представени от 85 компании.

Това е четвъртия приз, който Forbes връчва на козметична фирма „Рефан България”. То идва след специалните награди „За развитие на семейния бизнес“, „За качество“ и за „Проспериращ и устойчив бизнес“.
През своята
25-годишна история Refan се превърна в най-красивата и ароматна визитна картичка на страната  със своите разнообразни, качествени и близки до сърцата на хората продукти, основани на природни формули. Компанията дава възможност на стотици предприемачи в България и по света да развиват успешен бизнес с разработения иновативен и гъвкав франчайз модел, чрез мрежа от повече от 400 бутика в цял свят.

Специалната награда на Forbes за „Социална  и публична ангажираност“ идва при „Рефан България” заради щедрата и постоянна подкрепа, която фирмата оказва във всички материални и духовни сфери на обществения живот - социална, здравна, спортна, културна и образователна. Време за шик! ...още>>

Красива за 10 минути...още>>

СЪЗНАТЕЛЕН ИЗБОР Новата колекция Conscious Exclusive на H&M...още>>

Красота от природата...още>>

Стани корица на GRAZIAОчаквайте GRAZIA CHIC DAYS: LOOKBOOK Edition в SERDIKA CENTER...още>>

Крос за красотаГенералното спонсорство на REFAN ...още>>

Красота за кралициМис Великобритания избра Refan ...още>>

Коледа идва по-ранос Black Refan Day .....още>>

Generation L'eauИсторията на легендарната петица продължава...още>>

ProFiber от L’Oréal Professionnel тайната на красивата коса...още>>

За красота на всяка възраст три нови серии от Rubella...още>>

Витамин Cза сияйна кожа...още>>

Школа за гримьориотваря врати у нас...още>>