СЪЗНАТЕЛЕН ИЗБОР
Новата колекция Conscious Exclusive на H&M

Стотици пъти, вглеждайки се в безметежието на морската шир, сме си казвали - колко хубаво би било, ако крайбрежните отпадъци се превърнат в нещо полезно, но смелостта на желанието ни не предполагаше, че то би могло да бъде и красиво. Затова приемаме с удовлетворение и лично отношение новата колекция Conscious Exclusive на H&M, в която рециклираните пластмасови крайбрежни отпадъци се превръщат в текстил - с главен герой новаторския устойчив материал BIONIC® .От него се ражда и фината материя на емблематичната звезда на колекцията - сложна плисирана рокля, която с лекота демонстрира, че красотата и модата могат да бъдат отговорни към околната среда.

Освен цялостна линия за жени и официални облекла за мъже, колекцията за първи път предлага детски модели, както и три аромата Conscious Exclusive, съставени от органични масла.

Супермоделът Наталия Водянова е звездата на тазгодишната кампания за Conscious Exclusive. В първото си сътрудничество с H&M, звездата споделя: „Невероятно е да видиш предимствата на устойчивите материи, използвани в колекцията, които гарантират по-устойчиво бъдеще за цялата модна индустрия“.

Сред модерните силуети на мъжките модели впечатляват смокингът с едно копче от естествена коприна и панталонът към него с класическа странична лента.

Ароматна следа
За първи път колекцията Conscious Exclusive на H&M включва серия от три (флорален, свеж и дървесен аромат) екологични унисекс парфюмни масла, които могат да се използват поотделно или да се смесват за създаване на личен уникален аромат.Conscious  Exclusive
ще се предлага от 20 април в около 160 магазина на H&M по целия свят, както и онлайн. В България дамската и детската колекция ще откриете в магазин H&M на бул. „Витоша” 6, който на 20 април ще отвори по-рано от обикновено – в 9 часа, и онлайн. Мъжката колекция ще откриете ексклузивно онлайн на hm.com

 

 

 Безгрижно лято с REFAN...още>>

„Болеро“ взриви НДКНационалният балет на Испания продължава турнето...още>>

Лайфстайл Оскарите за 2017-аREFAN с приз...още>>

Остаряваме здрави и красивиFIRST AESTHETIC MEDIA FORUM...още>>

REFAN на изложение в Испания...още>>

Време за шик! ...още>>

Красива за 10 минути...още>>

Красота от природата...още>>

Стани корица на GRAZIAОчаквайте GRAZIA CHIC DAYS: LOOKBOOK Edition в SERDIKA CENTER...още>>

Крос за красотаГенералното спонсорство на REFAN ...още>>

Красота за кралициМис Великобритания избра Refan ...още>>

Oтличие за RefanRefan с отличие от Forbes...още>>

Коледа идва по-ранос Black Refan Day .....още>>