REFAN на изложение в Испания
 РЕФАН прикова интереса на посетителите на най-голямото изложение в Испания

Съпругата на княз Кубрат Сакскобургготски – Карла Ройо Виланова посети щанда на пловдивската компания на ЕКСПОФРАНКИСИЯ  2017 в Мадрид

От 20-22 април в Мадрид се  проведе Експофранкисия - най-голямото изложение за франчайз концепци. На него REFAN представи своите стойностни продукти от натурални съставки,  с доказано изключително качество и предпочитани от потребителите в мрежата от над 400 магазини на компанията на пет континента по целия свят.Посетителите на изложението бяха впечатлени не само от висококачествената козметика с натурално розово масло, етерични масла и природни елементи, а и от атрактивната и гъвкава франчайз концепция на REFAN за продажба на парфюми, от нейната икономическа ефективност и от красивия дизайн на щанда на фирмата.

Гостите на изложението успяха да оценят разнообразието от козметични серии с екстракти от българска роза, чийто рецепти са сътворени в лабораториите на REFAN.

Щандът на пловдивската компания бе посетен от княгиня Карла Ройо-Вилянова, съпруга на княз  Кубрат Панагюрски. Снахата на Симеон Сакскобургготски лансира своя марка козметика с българско розово масло - Carla Bulgarian Roses Beauty, която се продава в повече от 270 магазина в цяла Испания. За този пробив тя получи приза „Жена предприемач“ за 2011 г. на Пиренеите.  Карла Ройо остана очарована от изложеното на щанда и получи ароматни подаръци.Присъствието на REFAN на изложението бе забелязано и от посолството на България в Мадрид. Г-жа Мария Янчева, съветник по търговско-икономически въпроси, поздрави фирмата от името на посланика, Негово Превъзходителство  Иван Кондов.

Представители  на други компании, които също участваха на Експофранкисия бяха впечатлени от елегантния и ароматен павилион на “РЕФАН БЪЛГАРИЯ“ ООД и изказаха своите поздравления и отлични впечатления от изложения асортимент.

Най-популярната и обичана българска козметична марка прикова интереса на гостите и с огромното разнообразие ръчно изработени сапуни с неустоими аромати, с изключителните ухания на парфюмите REFAN, със свещите и ароматите за дома, с разкрасяващата и подмладяваща козметика…

Българската фирма е носителка на най-престижната европейска награда за качество от Париж на Global Trade Leaders’ Club не само заради отличителните си продукти, а и за стимулирането на малкия и средния бизнес чрез франчайзинг модела, оценен на национално и на световно ниво.

 

 Безгрижно лято с REFAN...още>>

„Болеро“ взриви НДКНационалният балет на Испания продължава турнето...още>>

Лайфстайл Оскарите за 2017-аREFAN с приз...още>>

Остаряваме здрави и красивиFIRST AESTHETIC MEDIA FORUM...още>>

Време за шик! ...още>>

Красива за 10 минути...още>>

СЪЗНАТЕЛЕН ИЗБОР Новата колекция Conscious Exclusive на H&M...още>>

Красота от природата...още>>

Стани корица на GRAZIAОчаквайте GRAZIA CHIC DAYS: LOOKBOOK Edition в SERDIKA CENTER...още>>

Крос за красотаГенералното спонсорство на REFAN ...още>>

Красота за кралициМис Великобритания избра Refan ...още>>

Oтличие за RefanRefan с отличие от Forbes...още>>

Коледа идва по-ранос Black Refan Day .....още>>