Перфектното бягство
Истински хармонична ваканция
Луксът и елегантността, в комбинация с грижовното слънце на Гърция и неповторимата локация, са трите неща, които превръщат Eagles Villas и Eagles Palace в перфектния избор за една истински хармонична ваканция.

 

Там някъде на юг, в уюта на третия ръкав на Халкидики, недалеч от Света гора, се е сгушил чисто новият луксозен комплекс Eagles Villas. Ексклузивната група от вили, част от семейния петзвезден бизнес на фамилия Торнивукас, в непосредствена близост до другото бижу от семейната колекция  Eagles Palace, е разположена недалеч от село Уранополис, точно откъдето тръгват туристическите корабчетата за живописните манастири на Атон. 


 

Елегантният комплекс отвори врати за първи път тази пролет. Всяка вила е със свой собствен уникален интериор, който се характеризира най-вече с усещане за хармония. За реализирането на проекта, собствениците Константинос и Лена ангажират същия интериорен дизайнер, Фабиен Спан, която осигурява решението за вътрешните пространства и на останалата част от хотелите в групата. „Потапяне в атмосферата и работа с материали, които излъчват емоция” са в основата на нейния творчески процес, а поезията, градините, далечните острови са само част от нещата, които я вдъхновяват и водят до създаването на уникална концепция, единствена по рода си в тази част на Гърция. Изтънчени материали, сред които се отличава естественото дърво, и стил с преобладаващ източен акцент са в центъра на интериора на новите вили. Хармоничното взаимодействие между отделните детайли отново са в основата на изпълнението, всичко това поставено в контекста на природата, с уважение към заобикалящата среда и с център - неповторимата морска гледка, която е една от най-живописните в Халкидики изобщо.

 

Една от гордостите на Eagles Villas и Eagles Palace е ексклузивното гурме меню, приготвено изцяло с помощта на местни продукти, и поднесено по изящен начин в основните ресторанти на комплекса - Kamares Restaurant, Armyra Restaurant, Vinum Restaurant и Melathron. За приятното изживяване допринасят още отворените коктейл барове на хотела, СПА комплекса, двата напълно оборудвани тенис корта, чисто нова фитнес зала и детски клуб, за който се грижат професионалисти от Великобритания.

 

Но да се върнем обратно на разказа за тази перла на гръцката Ривиера. Историята на фамилия Торнивукас започва още в далечната 1925 г., когато е основан първият луксозен хотел в Солун - Mediterranean Palace. За съжаление, бижуто е разрушено почти до основи от катастрофалното земетресение през 1978 година, но по това време фамилният бизнес вече се гордее с две други уникални постройки. През 1962 г. Йоргос Торнивукас и съпругата му Исмини издигат хотел от нов градски тип в центъра на Солун, а през 1973 г. се появява великолепният Eagles Palace в Уранополис, който е гордостта на семейството и до днес, с изящното му допълнение Eagles Villas през настоящия сезон. И двете носят името на символа на Византия и Православието, и се намират едва на 4 км от портите на Света гора.

 

Настоящите собственици Константинос и Лена продължават да спазват семейните традиции, като изграждат успешен мост между миналото и бъдещето. Освен колаборацията с френската интериорна дизайнерка Фабиен Спан те планират още много проекти, които да задържат Eagles Villas и Eagles Palace на ръба на вълната, независимо от финансови кризи, икономически и политически интереси, и агресивната конкуренция на гръцките острови на юг от Атина. Именно ексклузивното отношение на семейството към бизнеса го превръща в един от най-успешните в региона, привличайки туристи от цял свят.

Селището Eagles Villas разполага с 40 самостоятелни вили, всяка със собствен отопляем басейн, повечето със собствени градини и с гледка към морето. Достъпът до плажа и ресторантите на Eagles Palace се осъществява с помощта на специални карт колички със собствени шофьори. 

 

 Повече за Еagles Villas и Eagles Palace може да откриете на: https://www.eaglesvillas.gr/ и на  www.eaglespalace.gr/

 Унисекс ароматите Тренд в света на парфюмите...още>>

Подкрепете REFAN за приза "Любима марка...още>>

SUN CARE PERFECTION от REFAN...още>>

Аромати на ценителиREFAN TEMPTATION BLEND...още>>

Музикалният бунт Петя Алекса срещу фалша...още>>

REFAN с приз конкурентен и ефективен бизнес...още>>

FOREVER 21 представяколекцията KENDALL + KYLIE...още>>

Събуди кожата сиСъс серията Youthful Perfection ...още>>

СПЕКТАКЛИ НА ТЕАТЪР АЗАРЯН С ДВЕ НОМИНАЦИИ ЗА АСКЕЕР...още>>

Полет в изкуството ...още>>

Лицето на REFANснима с гримьорката на Серена Уилямс ...още>>

REFAN генерален спонсор На националния крос Стефан Попов...още>>

Мис София 2018Младост, красота и ароматни подаръци...още>>