Съюзникът на красотата
Collagen Pro-Active

Красива кожа, коса с блясък, впечатляващи нокти – изворът на младостта се активира от  Collagen Pro-Active


От хилядолетия хората търсят прословутия Извор на младостта, търсят начини да обърнат процесите на стареене, които се отключват бавно и славно след 30 –тата ни година.

Е, Изворът все още не е открит, НО науката отдавна откри в наша полза един много важен факт! Чe КОЛАГЕНЪТ е основният белтък в човешкото тяло и основен градивен елемент на всички видове съединителна тъкан, кости, сухожилия, ставни хрущяли, нокти, коса, ретина и разбира се... КОЖАТА!

Тоест – колагенът е основния ни съюзник в борбата с процесите на стареене и бръчките по лицето (най-вече)!


След 25-тата година тялото започва да губи способността си да произвежда колаген, а след определена възраст (между 40 и 50), напълно спира. Проблемът е, че няма храна, с която да си го набавяме ежедневно в нужните ни количества.

Затова ви представяме Collagen Pro-Active – добре познат продукт с над 10 години история и адекватното за нуждите на човешко тяло съдържание на колаген в дневна доза от 10 000 мг.

Collagen Pro-Active е сред пионерите в областта на колагеновите продукти, с формула, която доказа своето действие не само чрез регулярните клинични проучвания, които се правят за продукта, но и чрез обратната връзка на потребителите по цял свят.

Премиум продукт от свински хидролизиран колаген в течна форма, която го прави с висока усвояемост от тялото, а добавените витамини от група В и минералите силиций и магнезий, подсилват ефекта му и го правят мощно оръжие в борбата за красота и здраве!

Collagen Pro-Active е продукт с патентована формула, която работи целенасочено и ефективно с видим резултат още при първата бутилка – кожата придобива сияен, хидратиран и здрав вид. При редовна употреба „попълва“ фините линии около очите и зоната на устата, премахва новопоявили се бръчки, работи върху третиране на стари, по-дълбоки.

Ползите за косата са осезаеми, освен ако тя е загубила жизненост и блясък поради редовно третиране с боя, преси, сушоари. Косъмът се заздравява, което го прави устойчив на накъсване и цъфтежи. Нокътната плочка се заздравява, което спира чупене и цепене.

Логичен е въпросът можем ли да напълнеем при редовен прием на Collagen Pro-Active, тъй като много продукти ползват изкуствени подсладители или захар, за да бъде приятен на вкус за пиене. Отговорът е не – не може да се напълнее от Collagen Pro-Active, тъй като сладкият вкус се дължи на добавена фруктоза – плодова захар. Още повече, колагенът е проетин, а високопротеиновите диети са подходящи за редукция на теглото.


Не на последно място добавяме приноса на Collagen Pro-Active в борбата с целулита. Изтънелия подкожен слой прави по-видими участъците с натрупана мастна тъкан. Редовния прием на колаген заздравява подкожния слой, кожата е видимо по-гладка.

И това е само част от многобройните ползи от прием на висококачествен колагенов продукт. Аспектите за здравето отварят една цяла нова тема, но накратко – Collagen Pro-Active поддържа здрав опорно-двигателния апарат, възстановява подвижността на ставите и поддържа ставния хрущял, което го прави незаменим съюзник на активно спортуващите.

В крайна сметка колагенът е онази магична съставка, която бори процесите на дегенерация в човешкото тяло. Затова Collagen Pro-Active се приема вечер, преди лягане, за да работи активно по време на алфа съня, заедно с хормона на растежа, за да се обнови и събуди тялото по-свежо, по-младо и готово за приключения.

 EVA на 20!Честит рожден ден...още>>

Ти си уникаленТи си 1от50...още>>

Унисекс ароматите Тренд в света на парфюмите...още>>

Подкрепете REFAN за приза "Любима марка...още>>

SUN CARE PERFECTION от REFAN...още>>

Аромати на ценителиREFAN TEMPTATION BLEND...още>>

Музикалният бунт Петя Алекса срещу фалша...още>>

REFAN с приз конкурентен и ефективен бизнес...още>>

FOREVER 21 представяколекцията KENDALL + KYLIE...още>>

Събуди кожата сиСъс серията Youthful Perfection ...още>>

СПЕКТАКЛИ НА ТЕАТЪР АЗАРЯН С ДВЕ НОМИНАЦИИ ЗА АСКЕЕР...още>>

Полет в изкуството ...още>>

Лицето на REFANснима с гримьорката на Серена Уилямс ...още>>