ЖЕНА НА ГОДИНАТА 2017
БЕЗ ГРАНИЦИ
През 1938 година в Милано се появява GRAZIA, списание, създадено за жената, нейната невъобразима сила, прелестна и ефирна природа, издание вдъхновено от света, в който няма ограничения по пътя към личното удовлетворение. Тази философия следваме и ние в българското издание като чрез историите, които намират място на страниците ни непрестанно пътуваме във времето и пространството. Тези пътешествия ни отвеждат далеч, срещат ни с хора, които променят представите ни за заобикалящата ни среда, личности, които аплодираме. Цялото това вдъхновение ние решихме да облечем в думите „Без граници, които описват мисията на тазгодишния конкурс „Жена на годината

Конкурсът, който награждава едни от най-заслужилите дами в различни професионални сфери, за 12-а поредна година иска да покаже, че въпреки обърканото време, в което живеем и обстоятелствата около нас, които слагат видими и невидими граници на свободата, стремежите и живота ни, ние сме хората, от които зависи всички пътища да са отворени и всички цели да са постижими.

Тази година номинираните дами са общо 40 в 10 категории – Модели, Дизайнери, Актриси, Музика, Интернет, Телевизия, Общество, Спорт, Бизнес и Послание във времето, като във всяка една от тях разпознаваме личност, която е оставила уникалния си почерк в сферата, в която се изявява.

Всяка една от нашите прелестни номинирани ще бъде преставена на читателите чрез кратка видео визитка, която представя тяхната трактовка на темата „Без граници”. Космополитното мислене и липсата на ограничения ще бъдат концептуалния център на „Жена на годината 2017”.  

Победителките във всяка от 10-те категории ще бъдат избрани, както винаги, чрез гласуване на www.graziaonline.bg, което ще продължи до 29-и ноември, а наградите „Жена на годината 2017” ще бъдат раздадени на официалната церемония на 30-и ноември. Конкурсът се осъществява с специалиалната подкрепа на любимия на всички бранд за бижута PANDORA, един от пионерите в областта на колагеновите продукти - Pro-Active Collagen и носителят на технологичната промяна Samsung. EVA на 20!Честит рожден ден...още>>

Ти си уникаленТи си 1от50...още>>

Унисекс ароматите Тренд в света на парфюмите...още>>

Подкрепете REFAN за приза "Любима марка...още>>

SUN CARE PERFECTION от REFAN...още>>

Аромати на ценителиREFAN TEMPTATION BLEND...още>>

Музикалният бунт Петя Алекса срещу фалша...още>>

REFAN с приз конкурентен и ефективен бизнес...още>>

FOREVER 21 представяколекцията KENDALL + KYLIE...още>>

Събуди кожата сиСъс серията Youthful Perfection ...още>>

СПЕКТАКЛИ НА ТЕАТЪР АЗАРЯН С ДВЕ НОМИНАЦИИ ЗА АСКЕЕР...още>>

Полет в изкуството ...още>>

Лицето на REFANснима с гримьорката на Серена Уилямс ...още>>