Смарт дамите и Galaxy Note8
Eдна история на успеха
Да бъдеш успешна в 21 век е наистина трудно начинание. Повечето от нас постоянно се опитваме да балансираме между офиса и дома, полагайки неимоверни усилия да даваме най-доброто от себе си на всеки един фронт.  

Съществуват много и различни съвети как да бъдем успешни, независимо дали става въпрос за кариера или семейство. Според мнозинството от експертите, ключът се крие в организираността, но колкото и просто да звучи, толкова е уморително за изпълнение. За наше щастие, иновациите в технологиите ни предлагат помощници, с които наистина да станем „смарт“ и да постигаме повече във всяко направление. Най-новото допълнение в звездното портфолио на Samsung, Galaxy Note8 предлага редица функционалности, които ни помагат да бъдем още по-продуктивни и успешни в ежедневните ви задачи.


Записвайте всичко

Благодарение на подобрения S Pen, Galaxy Note8 ни позволява да планираме всичко, предлагайки изцяло нови начини за писане. С него можем да създаваме всякакви списъци, независимо дали става въпрос за седмичното пазаруване или коледни подаръци, да пишем бележки на Always on дисплея, както и напомняния за значими събития в личния и професионалния ни живот. По този начин нашето съзнание се освобождава и можем да се концентрираме върху важните задачи, с които се сблъскваме в офиса или когато сме в движение.Комуникирайте ефективно

Една от подобрената функции на Galaxy Note8 е Translate. Чрез просто накланяне на S Pen над текста, който трябва да бъде преведен, можем да превеждаме на до 71 езика, включително думи, форматирани като изображения и разпознати от технологията за оптично разпознаване на символи (OCR). С възможност да разпознава пунктуационни знаци, функцията може вече да превежда цели изречения, когато е необходимо. Освен това, S Pen можем да преобразуваме мерни единици и чуждестранни валути. 

Бъдете винаги онлайн

В днешното забързано ежедневие, за да бъдеш успешен и в крак с промените, е от изключително значение да бъдеш винаги онлайн. Galaxy Note8 поддържа най-съвременните възможности за безжично зареждане, така че можем да получим бързо и удобно зареждане без портове или кабели, както и постоянен достъп до мрежата.

В допълнение, с 6 GB RAM и 10-нанометров процесор, Note8 ни предлага нужната мощност да сърфираме, стриймвам и работим, а паметта до 256 GB е повече от достатъчна, за да запазваме документи, снимки и т.н.

Сигурност на информацията

Успешните бизнес хора придават първостепенно значение на сигурността на данните и това не е случайно. Galaxy Note8 ни предлага възможност за избор на биометричнo удостоверяване - включително сканиране на ирис и пръстов отпечатък, докато Samsung Knox осигурява водеща в индустрията сигурност на хардуера и софтуера със Secure Folder, като пази отделно личните и професионалните ни данни.

Работете от всякъде и по всяко време

За тези от нас, които искаме всичко да бъде достигнато лесно и бързо, Samsung предлага незаменимия Samsung DeX. С тази работна станция и вашия Galaxy Note8, можем безпроблемно да пренесем нашето мобилно изживяване към работния екран - независимо дали сме извън офиса, на бюрото или у дома.EVA на 20!Честит рожден ден...още>>

Ти си уникаленТи си 1от50...още>>

Унисекс ароматите Тренд в света на парфюмите...още>>

Подкрепете REFAN за приза "Любима марка...още>>

SUN CARE PERFECTION от REFAN...още>>

Аромати на ценителиREFAN TEMPTATION BLEND...още>>

Музикалният бунт Петя Алекса срещу фалша...още>>

REFAN с приз конкурентен и ефективен бизнес...още>>

FOREVER 21 представяколекцията KENDALL + KYLIE...още>>

Събуди кожата сиСъс серията Youthful Perfection ...още>>

СПЕКТАКЛИ НА ТЕАТЪР АЗАРЯН С ДВЕ НОМИНАЦИИ ЗА АСКЕЕР...още>>

Полет в изкуството ...още>>

Лицето на REFANснима с гримьорката на Серена Уилямс ...още>>