REFAN - почетен посланик
Собственикът на компанията Ангел Попов със златна монета като посланик на иновативния бизнес

 

Отличието се връчва на козметичния бранд поради факта, че обществеността оценява високо постиженията в Иновативността на REFAN, в налагането на предимствата на съвременни модели в българския бизнес за изпреварващо развитие на сектора и за утвърждаване на националния просперитет

 Лидерите на научната и културната интелигенция, обединени в Клуба на българския културен и научен елит, на специална церемония направиха  официално заявление, че през идващата 2018 година ще работят под мотото “Аплодисменти за България”. 

 Тържеството бе посветено на конкретни постижения на учените от Българска академия на науките, на Съюза на учените в България, на българските университети и на културните институции, заслужили най-много обществено признание за постиженията си.  То се състоя в залата на Нов театър в НДК.


На церемонията, под почетното председателство на REFAN,  от Съвета на Европейската научна и културна общност и Клуба на българския културен и научен елит връчиха Златни отличия на авторитетни представители на българската интелигенция.

 Номинациите за отличията се правят от 180 известни български учени и творци с международно признание, които вече притежават Златни отличия.  На базата на тяхното гласуване, управителят на REFAN Ангел Попов получи отличието за ПОЧЕТЕН ПОСЛАНИК на иновативния бизнес заедно със ЗЛАТНА МОНЕТА. Призът бе връчен от режисьора в Българска национална телевизия Боян Даскалов.  ЗЛАТНАТА МОНЕТА е изработена в Монетния двор на България и има двустранно златно покритие. На  лицевата страна е изобразена отворената книга - символ на прогреса, а на обратната са подредени красивите букви на Глаголицата.

 Представителката на REFAN Велина Евтимова връчи наградата за култура на журналистката и писателка Ирина Александрова. Сред отличените бяха още 

директорът на Музикалния театър "Стефан Македонски" - Марияна Арсенова и журналистът в Българска национална телевизия Георги Любенов….

 Акцент в тържественото награждаване бе и специалния спектакъл на ансамбъл “Средец”.

 

         

 REFAN отново със „Златно сърце“Tози път - за подкрепа на спорта...още>>

Спомен за Стефан ПоповСъздателят на Рефан България...още>>

REFAN с туристически ОскарПоредно отличие за козметичния бранд...още>>

ЖЕНА НА ГОДИНАТА 2017Пътешествие без граници... ...още>>

ГРАВИРАНО С ЛЮБОВ РАЗЛИЧНИЯТ ПОДАРЪК от ТHOMAS SABO...още>>

Мила Христова избра REFANТопмоделът е новото рекламно лице...още>>

Новото амплоа на Йордан ЙовчевКато рекламно лице на REFAN ...още>>

Смарт дамите и Galaxy Note8Eдна история на успеха...още>>

ЖЕНА НА ГОДИНАТА 2017БЕЗ ГРАНИЦИ...още>>

Съюзникът на красотата Collagen Pro-Active...още>>

Козметолозите на REFAN съветватПогрижете се за кожата си...още>>

REFAN подкрепи Мис ПловдивКозметичният бранд работи за красотата...още>>

Перфектното бягствоИстински хармонична ваканция...още>>