Oтличник по красота
Snail Perfection на REFAN
Дневен крем за лице Snail Perfection на REFAN – отличник по красота в класацията Best Beauty Products 2017 на списание ОК!

 

Дневният крем за лице Snail Perfection на REFAN грабна първото място в категория „Българска козметика“ в класацията на сп. ОК! Best Beauty Products 2017.
За трета поредна година екипът на списанието селектира любими козметични продукти в няколко категории и събра на едно място експертни формули, оставили отпечатък върху красотата и здравето ни. Победителите бяха избрани след гласуване във Facebook страниците на списание OK! и Miss Bloom. В него читателите имаха възможност да дадат своя глас за любимия си продукт, а по този начин да участват и в томбола с награди.След края на гласуването и обобщаване на резултатите,
дневният крем за лице Snail Perfection от едноименната козметична серия на REFAN грабна първото място.  Продуктът е подходящ за ежедневна употреба и защитава кожата от вредното въздействие на UV-А и UV-В лъчите. Богатата гама от активни компоненти в екстракта от охлюви стимулира клетъчните функции, активира кожата, подпомага регенерирането й и забавя процесите на стареене.
Нека припомним, че миналата година в класацията на сп. ОК! призът в категория „Българска козметика“ спечели друг продукт на REFAN от същата серия - серумът за лице Snail Perfection. Козметичната линия с екстракт от охлюви  е подходяща за всички възрасти със своето подчертано антибактериално и антиоксидантно действие. Освен дневен крем и серум за лице, тя съдържа и нощен крем за лице, флуид-концентрат, крем за ръце и крем тяло, които правят кожата по-стегната, еластична и хидратирана.
През изминалата година
REFAN получи признание и в друга престижна  класация. Козметичният бранд  спечели Златен сертификат в селекцията  „Любима марка на българския потребител 2017” за най-много потребителски гласове в хода на гласуването, както и първо място в категориите  „Козметика“ и „Българска марка“.
H&M STUDIO Шик и градска елегантност...още>>

Деликатната околоочна зонаНикога не я пренебрегвайте...още>>

Стани си сам шефЛесно е с REFAN...още>>

Хидратация и подхранванеПрез зимата кожата се нуждае от грижа...още>>

REFAN - почетен посланик...още>>

REFAN с награда „Златно сърце“...още>>

Спомен за Стефан ПоповСъздателят на Рефан България...още>>

REFAN с туристически ОскарПоредно отличие за козметичния бранд...още>>

ЖЕНА НА ГОДИНАТА 2017Пътешествие без граници... ...още>>

ГРАВИРАНО С ЛЮБОВ РАЗЛИЧНИЯТ ПОДАРЪК от ТHOMAS SABO...още>>

Мила Христова избра REFANТопмоделът е новото рекламно лице...още>>

Новото амплоа на Йордан ЙовчевКато рекламно лице на REFAN ...още>>

Смарт дамите и Galaxy Note8Eдна история на успеха...още>>