Деликатната околоочна зона
Никога не я пренебрегвайте
Сигурно сте си задавали този въпрос, а отговорът е, че зоната около очите е особено деликатна и се нуждае от специална грижа. Там  кожата е много тънка и чувствителна, изсушава се повече и по-лесно се сбръчква, което води до появата на неприятните бръчици тип „пачи крак“.  Ето защо козметиката, което използваме за околоочната  зона, трябва да е или с комбинирано действие – на нея да е посочено, че е подходяща и за лице, и за очи, или да е специално предназначена само за нежната кожа около очите. 

Като продукти с комбинирано действие козметолозите препоръчват иновативната серия на REFAN Pure Rose Perfection .  Тя е 100% натурална и съдържа дневен, нощен крем  и еликсир, подходящи както за кожата на лицето, така и за деликатната зона около очите.
Всеки един от продуктите в серията съдържа революционна активна съставка.

Дневния  крем за лице и очи Pure Rose Perfection е със Stimulhyal™ - тя стимулира синтеза на хиалуронова киселина и еластин, като предотвратява формирането на първите бръчки и мимически линии.
Нощният крем Pure Rose Perfection съдържа Neurophroline™ -  молекула за контрол на стреса, която не само се бори със симптомите на агресивната околна среда, като замърсяване и променен климат, а и подобрява видимо тонуса на кожата и цвета й, особено в зоната около очите.
Еликсирът за лице и около очи Pure Rose Perfection е разработен с първата по рода френска активна съставка с повдигащо действие - Beautifeye™. Тя представлява неинвазивна алтернатива на пластичната хирургия, която повдига горния клепач, стяга околоочния контур, заличава тъмните кръгове и подпухналостта. И трите продукта от серията Pure Rose Perfection съдържат натурално розово масло и розова вода и козметолозите препоръчват комбинираното им използване за постигане на оптимален ефект.
В следващата ни публикация ще ви запознаем с продукти, които са специално разработени само за зоната около очите и за премахване на
признаците на стареене, тъмните кръгове и подпухването. Козметиката на REFAN е на ваша страна  със своите натурални съставки и доказано качество. За това говорят постиженията на козметичния бранд  - Златен сертификат в класацията „Любима марка на българския потребител 2017” за най-много потребителски гласове в хода на гласуването, както и първо място в категориите  „Козметика“ и „Българска марка“.

 Вземи своя билет#BringTheBloggers...още>>

Жена на годината 2018Ето ги победителките...още>>

EVA на 20!Честит рожден ден...още>>

Ти си уникаленТи си 1от50...още>>

Унисекс ароматите Тренд в света на парфюмите...още>>

Подкрепете REFAN за приза "Любима марка...още>>

SUN CARE PERFECTION от REFAN...още>>

Аромати на ценителиREFAN TEMPTATION BLEND...още>>

Музикалният бунт Петя Алекса срещу фалша...още>>

REFAN с приз конкурентен и ефективен бизнес...още>>

FOREVER 21 представяколекцията KENDALL + KYLIE...още>>

Събуди кожата сиСъс серията Youthful Perfection ...още>>

СПЕКТАКЛИ НА ТЕАТЪР АЗАРЯН С ДВЕ НОМИНАЦИИ ЗА АСКЕЕР...още>>