Приятно ми е, Ива
гостува на Театър Азарян

НДК И ФОНДАЦИЯ „ПРОФ. КРИКОР АЗАРЯН“ ОТБЕЛЯЗВАТ РОЖДЕНИЯ ДЕН НА ГОЛЕМИЯ РЕЖИСЬОР С АВТОРСКИ СПЕКТАКЪЛ НА ЕДИН ОТ УЧЕНИЦИТЕ МУ

 

„Приятно ми е, Ива” ще гостува на Театър Азарян на 15 март

 

Брилянтна комедия, която се движи по ръба на стендъп и поезия - това е спектакълът на Ива Тодорова – „Приятно ми е, Ива!”, който гостува на Театър Азарян на 15 март от 19:00 часа, специално заради честването на рождения ден на големия Крикор Азарян. Авторската постановка на Ива Тодорова е на ТЕАТЪР 199 „Валентин Стойчев“, с постановъчен консултан Стоян Радев, сценична среда Елица Георгиева и Момчил Алексиев, драматургичен консултант- Андрей Филипов и фотограф Павел Червенков.

Ива Тодорова завършва НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“ в класа на проф. Крикор Азарян и както се случва с всички негови ученици, това оставя дълбока следа у нея и всичко, с което се занимава.

„Правим ли това, което обичаме? Обичаме ли това, което правим? Какво е да си пораснал? А също и - каква е връзката между популацията на лешоядите и ежедневието на рекламния директор? А между любовен монолог и изгоряла крушка?”, пита авторката на спектакъла и и със смях до сълзи представя нейната гледна точка, вдъхновена и  от досега й с проф. Азарян.

„Всеки час по актьорско беше повод за експеримент и радост. И някак неусетно започнах и да чета много, да гледам непрекъснато филми и представления. Коко така разказваше за автори, художници, филми, че веднага ти се приискваше да си част от знанието“, споделя още Ива.

През 2015 година точно на рождения ден на Крикор Азарян – зала 2 в НДК се превръща в Театър Азарян. От тогава на тази дата НДК отбелязва раждането на големия режисьор със специално събитие, дело на някой от учениците му.

Театър Азарян е с една от най-големите и красиви театрални зали в България, с уникална амфитеатрална форма. На нея вече са били представяни някои от най-известните български актьори и режисьори, както и съвсем млади творци. Първото представление в новия театър е „Чайка” по Чехов – един от любимите драматурзи на проф. Азарян.

„Това, което мен ме вълнува е не как живее човекът, а за какво живее”...

(Крикор Азарян)

Билети на касите на Билетен център НДК и на ndk.bg

 

 Вземи своя билет#BringTheBloggers...още>>

Жена на годината 2018Ето ги победителките...още>>

EVA на 20!Честит рожден ден...още>>

Ти си уникаленТи си 1от50...още>>

Унисекс ароматите Тренд в света на парфюмите...още>>

Подкрепете REFAN за приза "Любима марка...още>>

SUN CARE PERFECTION от REFAN...още>>

Аромати на ценителиREFAN TEMPTATION BLEND...още>>

Музикалният бунт Петя Алекса срещу фалша...още>>

REFAN с приз конкурентен и ефективен бизнес...още>>

FOREVER 21 представяколекцията KENDALL + KYLIE...още>>

Събуди кожата сиСъс серията Youthful Perfection ...още>>

СПЕКТАКЛИ НА ТЕАТЪР АЗАРЯН С ДВЕ НОМИНАЦИИ ЗА АСКЕЕР...още>>