REFAN генерален спонсор
На националния крос Стефан Попов
Данчо Йовчев даде старт на надпреварата, Петър Зехтински пристигна със син и внуче

Бъдещи футболни звезди и стотици граждани тичаха по трасето в Пловдив

Стотици граждани се включиха в Деветия национален мемориален крос "Стефан Попов".
Събитието се проведе с партньорството на
Национално движение „Спорт за  всички” - „Мама, татко и аз - баба, дядо и внуче“ и се организира от пловдивската компания „Рефан България“ в памет на създателя й Стефан Попов, известен в града под тепетата с щедрата си подкрепа на многобройни  благотворителни, културни, здравни и спортни каузи.Той създава фирмата с амбицията да покори света с магията на българските аромати. Тази негова мечта днес е реалност. Неустоимите ухания на продуктите с марка  REFAN се превърнаха в български посланици на красотата, добре познати на пет  континента.

Специален гост на кроса бе легендарният ни гимнастик Данчо Йовчев, който се снима за спомен с всички, пожелали това. Четирикратният световен шампион даде и старта на кроса, в който се включиха над 400 участници от различни възрасти.
Футболните школи на Ботев, Локомотив Пловдив, Пловдив Сити, Тракия, Пълдин, Хебър Пазарджик, Академия Пловдив, СК по джудо "Арена спорт" и много други се включиха в събитието. На площада дойде и легендата на Ботев Пловдив и българския футбол Петър Зехтински, чийто внук също взе участие в кроса.


В програмата към събитието се включиха представители на "Комитет по Родолюбие – Пловдив“, които повдигнаха българския дух, като разказаха на по-младите паметни моменти от нашата история, пременени като четници. Млади изпълнители на народни и модерни танци от пловдивски училища радваха между отделните стартове участниците и зрителите на кроса. Несъмнено гвоздеят на програмата бяха танцьорите от ансамбъл "Тракия", които накараха и малки и големи да заиграят на място и да им ръкопляскат.
Националният мемориален крос „Стефан Попов“ завърши с награждаване на победителите.  Всички участници, класирали се от първо до шесто място, получиха медали и подаръци от пловдивския козметичен бранд, а след награждаването се проведе и томбола с много награди.

 

 Вземи своя билет#BringTheBloggers...още>>

Жена на годината 2018Ето ги победителките...още>>

EVA на 20!Честит рожден ден...още>>

Ти си уникаленТи си 1от50...още>>

Унисекс ароматите Тренд в света на парфюмите...още>>

Подкрепете REFAN за приза "Любима марка...още>>

SUN CARE PERFECTION от REFAN...още>>

Аромати на ценителиREFAN TEMPTATION BLEND...още>>

Музикалният бунт Петя Алекса срещу фалша...още>>

REFAN с приз конкурентен и ефективен бизнес...още>>

FOREVER 21 представяколекцията KENDALL + KYLIE...още>>

Събуди кожата сиСъс серията Youthful Perfection ...още>>

СПЕКТАКЛИ НА ТЕАТЪР АЗАРЯН С ДВЕ НОМИНАЦИИ ЗА АСКЕЕР...още>>