REFAN с приз
конкурентен и ефективен бизнес
 

REFAN получи официално признание за уникалния си и изключително добре работещ франчайзинг. Козметичният бранд спечели наградата за конкурентен и ефективен бизнес  модел при раздаването на отличията „Компания на годината” в хотел Маринела.

 

Производителите на любимата на българите качествена козметика отдавна са стъпили и на международния пазар с повече от 400 бутика в чужбина и над 2000 търговски точки в над 30 държави на пет континента. Чрез иновативните и гъвкави бизнес форми, които предлага, REFAN  дава  възможност на стотици предприемчиви хора по света да развиват франчайз бизнес. 

Моделът на REFAN е доказал икономическата си ефективност, което му е донесло и много международни награди.

Четири пъти компанията е получила  Forbes Business Awards,   кавалер е на световното отличие в Париж за „Глобални постижения за повишаване качеството на предлаганите продукти”, удостоена е с приза „Най-добър франчайзинг в Европа”, Европейската награда за качество и бизнес престиж Golden European Award и много други.

 

Годишните награди „Компания на годината – Успехът на фокус” са организирани от сп. Bulgaria Business Review, сп. Business Lady и Business Lady Club. Общо 23 компании, институции и медии получиха признание за усилията си и бяха наградени на церемонията. Инициативата се проведе под патронажа на Валери Симеонов – Заместник министър-председател по икономическата и демографската политика на  България, който беше и официален гост на събитието.

 

 Вземи своя билет#BringTheBloggers...още>>

Жена на годината 2018Ето ги победителките...още>>

EVA на 20!Честит рожден ден...още>>

Ти си уникаленТи си 1от50...още>>

Унисекс ароматите Тренд в света на парфюмите...още>>

Подкрепете REFAN за приза "Любима марка...още>>

SUN CARE PERFECTION от REFAN...още>>

Аромати на ценителиREFAN TEMPTATION BLEND...още>>

Музикалният бунт Петя Алекса срещу фалша...още>>

FOREVER 21 представяколекцията KENDALL + KYLIE...още>>

Събуди кожата сиСъс серията Youthful Perfection ...още>>

СПЕКТАКЛИ НА ТЕАТЪР АЗАРЯН С ДВЕ НОМИНАЦИИ ЗА АСКЕЕР...още>>

Полет в изкуството ...още>>