Ти си уникален
Ти си 1от50
Забравете всичко, което знаете за бижутата, всичко което сте виждали, носили и докосвали. Сега се опитайте да си представите нещо изцяло ново и уникално, нещо което ще притежавате само вие!  Така започва историята на UNOde50- испански, ръчно създадени бижута, часовници и аксесоари за мъже & жени.

UNOde50 са създадени в края на 90-те в Мадрид, Испания. Група дизайнери решили, че искат да създадат бижута, които до този момент не съществуват. Дизайни, изпълнени с креативност, дързост, неповторим стил и много бохо усещане.

Първоначално брандът произвежда само 50 бройки от модел, откъдето идва и името му. Днес се произвеждат лимитирани серии от определени модели, чиито бройки са 50 за цял свят и всяка е номерирана. Бързото разрастване на UNOde50 води до наличието му в днешни дни в над 40 страни по цял свят, в повече от 100 магазина в най-големите мегаполиси- Мадрид, Рим, Лондон, Париж, Милано, Берлин, Ню Йорк, Маями, Токио, Москва, Панама, Торонто….а вече и в София! Може да откриете първия магазин на бранда в Paradise Center.Бижутата са изцяло ръчно направени от ръцете на специалисти ювелири, които използват само висококачествени продукти - уникална сплав, сребърно и 14К златно покритие, кристали, перли, естествена кожа, кристали SWAROWSKI, които се произвеждат ексклузивно за бранда. Символът на бранда е малко катинарче, което е символ на протекцията на ексклузивните бижута.

Испанска страст и креативност в най-зашеметяващата й форма, изразени в бижута, спиращи дъха.

#IamUNOde50

 

www.unode50.com

online магазин: www.silvercourt.bg

София, Paradise Center, ет. ПартерВземи своя билет#BringTheBloggers...още>>

Жена на годината 2018Ето ги победителките...още>>

EVA на 20!Честит рожден ден...още>>

Унисекс ароматите Тренд в света на парфюмите...още>>

Подкрепете REFAN за приза "Любима марка...още>>

SUN CARE PERFECTION от REFAN...още>>

Аромати на ценителиREFAN TEMPTATION BLEND...още>>

Музикалният бунт Петя Алекса срещу фалша...още>>

REFAN с приз конкурентен и ефективен бизнес...още>>

FOREVER 21 представяколекцията KENDALL + KYLIE...още>>

Събуди кожата сиСъс серията Youthful Perfection ...още>>

СПЕКТАКЛИ НА ТЕАТЪР АЗАРЯН С ДВЕ НОМИНАЦИИ ЗА АСКЕЕР...още>>

Полет в изкуството ...още>>