Модели

Без тях дизайнерите не биха могли да реализират творческите си фантазии. Те обличат в емоция безмълвието на дрехите и репрезентират посланието им

Габриела Йосифова
Висока, различна, със запомнящо се излъчване. Габриела е само на 19 години, а вече има договори с едни от най-добрите модни агенции в бранша (Silent/Paris, The Lab/Milan, The Hive/London, а в България е част от Inter Models), които забелязаха потенциала й. В момента е в Милано, а след това я очаква Париж, за да вземе участие в седмиците на модата. Зад гърба си Габи има впечатляващи фотосесии за български списания и запомнящи се модни кампании за Errors of Youth и By Far Shoes.

Павлина Енева
Павлина Енева безспорно е един от най-успешните модели на Ivet Fashion за изминалата година. Тя участва в седмиците на модата в Ню Йорк,Милано, Париж, Лондон и Барселона. Красавицата снима кампании за модната империя Dolce&Gabbana, за Bershka, както и едиториали за изданията на Harper’s BAZAAR, Marie Clair и ELLE Испания. По света Павлина Енева е представлявана от най-добрите агенции – част от които са Marilyn – Ню Йорк, Fashion – Милано, Premium – Париж, Traffic –Испания.

Ванеса Тонова
С характерно нацупено излъчване и уверен поглед, 19-годишната Ванеса е сред изгряващите звезди на Ivet Fashion.Само за две години тя успя да обиколи всички модни столици в Европа– Париж, Милано, Лондон и Барселона. Ванеса вече украси страниците на испанския Glamour, L’Officiel Мексико, както и Vanity Fair Италия. В началото на следващата година на Ванеса й предстои да замине за Токио с договор за два месеца. Очакват я вълнуващи професионални предизвикателства в Лос Анджелис и Лондон.

Никол Николова
Едва 14-годишна Никол Николова е открита за света на модата от екипа на модна агенция Visages. За по-малко от две години свежото момиче на българската мода се превърна в предпочитан модел за редица дизайнери и марки, сред които Kolchagov Barba, Beyond, C.K.FASHION STUDIO, Divisione Protagonista и други. От тази есен Никол продължава развитието си в Милано като част от семейството на модния гигант IMG models.

 

Видео представяне на номинираните дами в категория „Модели“, можете да достъпите ТУК.