Дизайнери

Креативността за тях е начин да се изразят и да отправят скритото си послание към света, а в него ние откриваме себе си и стила си.

„Кратко видео представяне на дамите може да видите тук – https://www.youtube.com/watch?v=eqAc5hUWCEQ

05 Studio05 Studio
Теодора и Сианна обичат да се шегувамт, че 05 Studio е two women show, защото изграждат бранда сами – от дизайна и creative direction-a, през материалите и конструирането, до социалните мрежи и брандинга. Мотото „We do basics that are not boring“ обединява идеята им за удобни, функционални и красиви модели бельо с класически линии, но и със силно изразена индивидуалност. За последните две години от съществуването си брандът е част от поп-ъп магазини в Ню Йорк, Амстердам и Лондон.

Елена ЗлатеваrElena Zlateva
Ако красивите котюрни рокли карат дъха ви да спира, творенията на Елена Златева не биха ви оставили безучастни. Младият бранд се ражда в Пловдив преди две години благодарение на клиенти, които споделят специалните си поводи, а в края на 2017 г. отваря врати и шоурум-ателието в София, където Елена работи с малък екип в пълен синхрон. Носител е на приза „Златна игла” за млад дизайнер на 2018 г.

 

FEDE FASHIONFEDE Fashion studio
Вяра Георгиева завършва специалност моден дизайн в Istituto Marangoni. По време на четиригодишното си обучение в Милано тя работи като асистент-дизайнер за марки като VERSACE Sport и Cappopera couture. Стартира с FEDE през 2005 г. Нейните колекции включват официална и булчинска мода, както и кежуъл предложения. Всеки от моделите на модната къща носи артистична, романтична, градска, приказна и същевременно съобразена с актуалните модни тенденции линия.