Музика

Музиката е тяхната голяма страст… Призвание, с което успяват да ни потопят в магията на изкуството, към което никой не остава безразличен

Михаела Филева
Звездният път на чаровната изпълнителка бележи връх след участието й в X Factor. Хитовата певица печели отличието за най-добра изпълнителка от наградите на „Бг радио” в продължение на 3 години, както и редица други призове. Михаела жъне успехи не само на музикалната сцена, но бързо се превръща в любимка на зрителите в танцовото риалити Dancing Stars. Михаела вече има нашата статуетка „Жена на годината“, но сме сигурни, че и още една ще е напълно заслужена.

Untitled-3Alex & Vladi
Къдравите им коси, медените им гласове и истински запомняща се визия са само някои от отличителните черти на Алекс и Влади. Близначките, които изгряха на сцената на музикално шоу номер 1 – X Factor, имаха изключително успешна година, като доказаха с хитовете си „Уж говорим“ и „1х1“, че R&B сцената в България има два диаманта в тяхно лице. Освен като певици Алекс и Влади се изявяват и като композитори, текстописци и модели. Нямаме търпение да чуем какво още са ни подготвили!

DARA
За по-малко от две години след участието в X Factor, харизматичната DARA се превърна в една от най-успешните млади изпълнителки на българската музикална сцена. Енергията, яркото сценично присъствие, неповторимата визия и усмивката й заразяват и вдъхновяватхиляди, които я наричат свой идол. След „К‘во не чу“ и „Родена такава“, с общо над 24 милиона гледания в YouTube, поп-принцесата продължава нагоре по стълбата на славата с най-новия си проект „Недей“.


Михаела Маринова
Влюбената в музиката 19-годишна хубавица е с един от най-пъстрите и запомнящи се гласове в българската поп музика. С няколко големи стъпки напред победителката в петия сезон на шоуто за звездни преобразявания „Като две капки вода“ Михаела Маринова се превърна в пример за подражание на подрастващите. Това лято красавицата ни омагьоса с хита си „Един срещу друг“, а през есента ще ни развълнува с „Листата падат“

Видео представяне на номинираните дами в категория „Музика“, можете да достъпите ТУК.