Музика

Музиката е тяхната голяма страст… Призвание, с което успяват да ни потопят в магията на изкуството, към което никой не остава безразличен.

„Кратко видео представяне на дамите може да видите тук – https://www.youtube.com/watch?v=F0i6ZqDhXRI

Мария ИлиеваМария Илиева
Звездата на Мария Илиева изгрява през 2001 г. с емблематичните й песни „Лунен сън“ и „Нищо“. През годините певицата създава три албума, участва като жури и ментор в музикалното риалити X Factor, снима се с успех в няколко пълнометражни филма и сериала. Днес Мария Илиева е горда майка на син – Александър, притежава собствена продуцентска компания и е едно от знаковите имена на българската музикална сцена.

 

БелославаБелослава
Кадифеният глас на българската музика – така накратко бихме нарекли Белослава. Всеки почитател на джаз и соул музиката е близък до творчеството на певицата, която издава своя първи албум „Улици“ през 2001 г. Песни като „Между 2 луни“, „Само с теб“, дуетите със Спенс и „Ъпсурт” са малка част от творчеството на изпълнителката. През годините Белослава е отличавана с множество награди, а днес все по-често влиза и в ролята на музикален продуцент.

 

4MAGIC4Magic
Нежни гласове, харизма и младежки дух – това носи в себе си момичешката група 4magic. Елия, Никол, Валентина и Елеонора са първата формация, която печели българския X Factor, но тяхното приятелство и музикалната им страст започват много преди старта на формата, където сразяват журито с глас и силно сценично присъствие. В началото на 2018 г. излезе първата им песен „Together (Вечеряй, Радо)“ – завладяващ микс между съвременна и българска народна музика.


ДАРАDARA
X Factor дава старт на едни от най-успешните изпълнители у нас. Такъв е случаят и с Дара, която не спечели формата, но бързо се превърна в един от най-разпознаваемите гласове на българската музикална сцена. Тя е енергична, артистична и харизматична, а тази година получи и награда за „Най-добра изпълнителка“ на Годишните музикални награди на БГ Радио, където представи своето ново парче „Все на мен“.