Телевизия

Екранното им присъствие е толкова силно, че понякога ги усещаме като част от най-близкото си дамско обкръжение. Те са любимите на всички водещи от ефира…

Анна Ангелова и Александра Гюзелева
Колкото и да не ни се вярва, в България „Денят започва с култура“! Необходимо е само да пуснете БНТ 1 и да се оставите в приятната компания на Анна Ангелова и Александра Гюзелева – водещите на едноименния сутрешен блок, които дават алтернативата от ефира на националната телевизия. През 2013-а екипът на формата спечели специална награда за журналистика на Столична община, а 2017-а попада в не по-малко престижния конкурс „Жена на годината“ в категория „ТВ водещи“.

Деси Стоянова
С какъвто и знак да са новините от сутрешния блок на телевизиите, усмивката ни се връща точно в 9:30 ч. сутринта, когато е стартът на „Преди обед“. Деси Стоянова и екранният й партньор Сашо Кадиев са главните виновници за бодрото начало на всеки наш делник и това едва ли ще се промени скоро. Номинираме Деси за поредна година, защото тя е едно от най-позитивните и смислени присъствия в родния ефир и й благодарим за винаги свежото поднасяне на важните за деня теми и акценти.

Анна Цолова
Едно от най-значимите имена в ефира. Това е Анна Цолова в очите на GRAZIA. За нейните успехи говорят годините работа за двете най-гледани частни национални телевизии, високите рейтинги и позитивната обратна връзка от зрителите. Като водещ на „Здравей, България“ по NOVA и „Тази сутрин“ по bTV тя се отличава като пример за това, как българският журналист може да бъде верен на принципите на професията, като не спестява на събеседниците си важни за обществото въпроси.

Евелина Павлова
Най-чаровната усмивка, огрявала ефира в куп интригуващи формати. Това е за нас Евелина Павлова. Разделяща поравно любовта си между радиото и телевизията, водещата има впечатляваща кариера в медиите. Обожаваме всяка нейна стъпка пред камерата и ви припомняме най-значимите й тв проекти: „Аз обичам България“, „Женени от пръв поглед“, Big Brother. Любопитна част от биографията на Евелина е проектът й от 2017-а за създаване на училищни радиа в 10 гимназии в страната.

Видео представяне на номинираните дами в категория „Телевизия“, можете да достъпите ТУК.