Телевизия

Екранното им присъствие е толкова силно, че понякога ги усещаме като част от най-близкото си дамско обкръжение. Те са любимите на всички водещи от ефира…

„Кратко видео представяне на дамите може да видите тук – https://www.youtube.com/watch?v=t71R-_Huxag

Марина ЦековаМарина Цекова
С визия, подходяща за модния подиум, и с обаятелен глас, Марина Цекова се превръща в един от знаковите репортери, новинари и продуценти на NOVA. През годините тя запознава нас, зрителите, с истории, които разчувстват, провокират и най-важното… вълнуват. Неведнъж сте я виждали из страниците на списанието ни, дори и на неговата корица през ноември 2016-а. Почти 2 години по-късно тя е сред заслужилите в категория Телевизия.

 

Мария СилвестърМария Силвестър
Енергията, сексапилът и артистизмът на тази жена никога не стихват. С дългите си крака, небесносините си очи и остроумния си хумор Мария ни кара да не отделяме очи от малкия екран. Независимо дали е част от предаването „Бригада „Нов дом“ по bTV, което има социална тематика, или ни представя едни от най-забавните класации „Топ 10“ в предаването „Мармалад“, с които предизвиква у нас истински широки усмивки, Мария Силвестър винаги знае какво да каже и как да го каже.

Мария АндоноваМария Андонова
Тя е човекът, който ни провокира, четири пъти в седмица в ефира на БНТ, да отделим време за себе си и да потърсим най-добрия начин, по който да се погрижим за здравето си. Независимо дали става дума за тялото или духа ни, Мария Андонова заедно с куп специалисти в „Здравето отблизо“ ни припомня, че е важно да обичаме себе си и да полагаме грижа както за близките ни, така и за самите нас. И това ако не заслужава номинация, не знаем коедруго!

 

Ива Софиянска-БожковаИва Софиянска-Божкова
Не всеки може да те накара да излееш душата си, но Ива може и затова толкова я харесваме. В рубриката „Говори с Ива“ по NOVA Ива Софиянска-Божкова успява да предразположи известните личности да покажат реалния си образ без излишна суета и помпозност. Умението й да открехва вратата към техния свят чрез непринудени и дълбоки интервюта й отрежда напълно заслужените ни аплодисменти.