Интернет

Опитът им показва, че няма сфера, в която дамите не постигат успех и техният безупречен нюх за иновации създава благодатна почва за развитие на нови практики у нас.

„Кратко видео представяне на дамите може да видите тук – https://www.youtube.com/watch?v=ULu3R32gqYo

Сандра АлексиеваСандра Алексиева
Красива, лъчезарна и готви така, че да те омае тотално – това е Сандра Алексиева, собственикът на един от най-популярните вкусни сайтове www.1001recepti.com. Успехът на Сандра и платформата не идва за ден или два, а е плод на неспирна работа в продължение на 11 години. Днес тя може да се похвали с над 277 хиляди почитатели на бранда й във Facebook. Тази цифра си струва да вдигнем тост. За Сандра!

 

Вал Стоева и Лора ФилиповаВал Стоева и Лора Филипова
Двете имат най-сладката работа, защото работят с деца. Лора и Вал насърчават четенето сред малчуганите чрез сайта, на който са главни редактори, detskiknigi.com. Именно този проект е организатор на единствената в България Национална награда за най-добра детска книга, в която жури са децата – „Бисерче вълшебно“(biserche.com), както и на кампанията „Читателска щафета“.


Денина МартинДенина Мартин
С над 34.4 хиляди последователи в Instagram, Денина Мартин е красавицата, която прави града ни по-цветен благодарение на блога си www.deninamartin. com. Освен че вече две години е лице на един от най-големите молове в София, последните месеци са особено успешни за Денина. Тя пусна свой модел рокля в колаборация с роден фешън бранд, работи с многобройни компании, като дори летя до Париж за лична среща с Кензо Такада. Само така, Денина!

 

Станислава АйвиСтанислава Айви
Говорещата със звезди, така накратко наричаме Стаси Айви, която може да се похвали със срещите си с истинските холивудски знаменитости. Страстта й към киното й отрежда заслужено място сред нашите номинирани в категория Интернет, мястото, където се случва блогът й ww.cinema-confidential.com. Препоръчваме го за всички киномани!