Послание във времето

Заедно с нашите партньори и съмишленици от PANDORA ви представяме четири дами, пред чийто талант се прекланяме. С постиженията си те оставят истинско послание във времето.

Pandora

Райна Кабаиванска
Името на оперната прима е синоним на истински успех. Надарена с невероятен тембър и подкрепена от безпогрешна техника, тя се превъплъщава във всички големи роли на оперния репертоар, с внимание към стила на всеки композитор. Носител е на орден „Стара планина“, на почетните титли Кавалер на Големия кръст на ордена на Италианската република и Командор на Ордена за изкуство и литература на Френската република. Носител е на „Оскар” за кариера в оперното изкуство.

Ивет Лалова-Колио
Тя е истински пример и вдъхновение за всички български спортисти, защото доказва, че когато си всеотдаен и даваш всичко от себе си, няма непостижими цели. Една от десетте най-бързи жени в света, впечатлява почитателите си не само с невероятните си спортни постижения, но и със силния си характер, страхотна визия и разпознаваем стил. Пожелаваме й да покори още много спортни върхове, с които да продължи да оставя своята ярка следа и запомнящо се „послание във времето”.

Татяна Лолова
„Свикнала съм да давам. А когато даваш – не остаряваш”, споделя Татяна Лолова. А ние й даваме оценка отличен 6 за невероятните й постижения на сцената, с които определено оставя „послание във времето”. Великолепна актриса, любимка на поколения българи, „царица на комедията” и носител на многобройни престижни награди и държавни отличия. Татяна Лолова играе в едни от най-емблематичните български филми, с които ще остане завинаги в сърцата на публиката.

Елена Йончева
Безстрашен и опитен журналист, в кариерата си Елена Йончева заснема своите документални филми в райони, където малцина се осмеляват да припарят. Тя прави своите включвания от най-горещите точки на планетата – от мястото на военните действия в Ирак, под бомбите, които засипват Багдад, в Сирия, в Украйна… Единственият български журналист, бил на толкова опасни места по света, е истински модел за подражание и попада в специалната категория „Послания във времето”.

Видео представяне на номинираните дами в категория „Послание във времето“, можете да достъпите ТУК.