Бизнес

Те не се страхуват от работа, защото са изградили кариерата си с много труд и амбиция. Успешният им бизнес е само закономерен резултат от години упорити усилия

Маринела Арабаджиева
Маринела Арабаджиева е вдъхновяваща, силна и успяла жена в бизнеса. Завършила е педагогика и международен туризъм, но дизайнът си остава нейната страст. Омъжена е за бизнесмена Вълчо Арабаджиев, майка е на четири деца, от които до момента има четирима внуци. Вече 20 години успешно е на върха на хотелиерския бизнес. От миналата година основава сдружение „Маринела· с единствената цел да даде равен старт на децата и шанс за тяхната бъдеща реализация.

Дафина Манукян
Дизайнер и собственик на една от водещите модни марки в България Daphne. Компанията е създадена през 1990 година и вече 27 години и успешно балансира между високото качество на изделията и атрактивни и достъпните цени. Mарката лансира ежедневни, бизнес облекла и официални тоалети, подчинени на лукса и комфорта, ефектно допълнени с елегантни бижута. Сред внимателно подбраните материи преобладават лен, памук с еластан, модал, крепирана вискоза и фино трико.

Весела Илиева
Управляващ партньор на консултантската компания за имоти Unique Estates с над 16 години професионален опит в сферата на недвижимите имоти. Под нейно ръководство Unique Estates става лидер на пазара на луксозни недвижими имоти, както и ексклузивен партньор на Luxury Portfolio. Весела Илиева е сертифициран специалист по жилищни имоти и член на RICS (Кралски институт за одобрени експерти). Тя е член на борда на BBLF (Българския форум на бизнес лидерите).

Добринка Стойкова-Парасхакис
Добринка поема кормилото на Optimum Мedia OMD и PHD през 2012 г. Оттогава двете медийни агенции се движат смело в нова посока – изграждане на култура, базирана на световния опит и познанието на материята до най-малкия детайл. С личен пример тя показва, че приятелското отношение е достатъчно за създаването на работна атмосфера, в която самоинициативата е основна движеща сила. Естествено добрите бизнес резултати не закъсняват.

 

Видео представяне на номинираните дами в категория „Бизнес“, можете да достъпите ТУК.