Бизнес

Те не се страхуват от работа, защото са изградили кариерата си с много труд и амбиция. Успешният им бизнес е само закономерен резултат от години упорити усилия.

„Кратко видео представяне на дамите може да видите тук – https://www.youtube.com/watch?v=JxHOmIaOcPI

Анна СавенкоАнна Савенко
Украинка по произход, Анна Савенко е дамата, която стои зад един от най-сладките бизнеси в София. Нейната „Цукерня Савенко“ е любима на столичани сладкарница, в която тя създава не просто торти, а истински произведения на изкуството. „Всички събития, които са повлияли на моя живот, са низ от случайности, дори появата на сладкарницата ми! Работата е моята страст и естествено продължение на хобито ми. Правейки красиви и вкусни торти, успявам да подаря щастие на хората и на себе си!“

 

Processed with VSCO with f2 preset

Гергана Баева
Да превръщаме грижата за себе си отново в удоволствие – към това приканва един от създателите на марките СОСО & Тhe Barber Shop Гергана Баева, която със своя екип променя облика на бюти индустрията ни през последните години. Тя вярва, че професионализмът не е само в уменията, но и това да разбираш добре клиентите си. Иновативен, бизнесът й се разраства всеки ден. Защото тя знае как да създава марки и концепции, които оживяват в истински преживявания, хора и емоции.

 

Дейзи ХристоваДейзи Христова
Дейзи Христова е представител за България и ЕС на бранда за южнокорейска натурална козметика Beauty Bakery. Завършва висшето си образование в Лондон и се връща, за да развива собствен бизнес, като предлага алтернативи с добавена стойност в пазарни ниши. Амбицията да гради чрез креативни и иновативни стратегии е движещата сила, която мотивира автентичния подход на Дейзи в бизнеса. Вярва в ясно дефинираните цели и личното отношение във всяко начинание.

Цвета БончеваЦвета Бончева
„Да бъдеш част от модния бизнес е отговорна задача, защото ти си този, който, обличайки, разкрива различните лица на човека“, споделя Цвета Бончева. През 2012 г. дамата основава CK Fashion Studio с идеята да предложи на пазара един достъпен прочит на модата на деня. Към днешна дата брандът й се развива изключително динамично. Екипът на марката разработва много различни линии с огромен асортимент от артикули и успешно работеща политика на онлайн търговия.