GRAZIA - Жена на годината
Дизайнерите прекрояват ежедневието, за да го направят по-цветно и по-разчупено и предлагайки свой прочит на модната реалност, ни помагат да изразим себе си


Антония Тошева

(MODE 1)

За Антония пътят на модата минава през детските й рисунки, художествената гимназия с профил изобразително изкуство - Изящно студио, а после - моден дизайн в НБУ София, докато професионалният й път не я отвежда в Battibaleno. За нея модата е не само призвание, а и любов, не можеш да твориш само с разума си, ако не усещаш със сърцето и душата си. Тя винаги залага на добрия вкус – „когато имаш добър вкус, можеш да създадеш шедьовър от овехтял плат“.


Беата Първулова

(MODE 2)

Беата минава през школата на Instituto Marangoni в Милано, отдела за тениски на Reserved в Полша и през студиото на Edeline Lee в Лондон. В дебютната й колекция през 2014 харесахме силата на изчистените линии, минималистичните силуети, контрастите във формите и материите и силните конструкции, които моделите на Beata Sofia носят. Беата с лекота противопоставя по-строгото мъжко звучене на силуета с деликатни пастелни цветове.


Гергана Станкова

(MODE 3)

Гергана успява да сбъдне своето модно чудо, като извади автентичната българска шевица от събиращите прах етнографски експозиции и я вплете хармонично в съвремието ни – тук и сега. „Шевица“ е тя и нейният компютър, с чиято помощ графичната дизайнерка преобразява, съживява и запазва забравеното ни културното наследство в красиви, меки и нежни дамски шалове и бижута. Мотивите им са грижливо събрани сред музейни сбирки, за да бъдат трансформирани върху аксесоари, които носят пулса на деня.


Eлена Урумова

(MODE 4)

Елена избира за поле на изява създаването на ръчно изработено бельо, защото то може да разкаже за нежния пол повече от всяка друга дреха, а ние нямаме съмнение, че това е било предопределено, след като моделите на Lena-Lena ни печелят завинаги и разкриват пълната прелест на женското тяло със софистицирана порция будоарен дух, ретро привкус, фатална романтичност, изразени в чувствени линии от дантели, еластични тюлове, микро-мрежи и памук.


Везни
23.09-22.10

Не отлагайте днешната работата за следващия ден. Не бъдете агресивни с колегите си и се опитайте да сдържате...

още>>

Съюзникът на красотата Collagen Pro-Active...още>>

Козметолозите на REFAN съветватПогрижете се за кожата си...още>>

Обгрижена с любовИва Софиянска-Божкова блести от корицата ни...още>>

REFAN подкрепи Мис ПловдивКозметичният бранд работи за красотата...още>>

Звездите на SFWЛица от световния моден бизнес идват в България за...още>>

Перфектното бягствоИстински хармонична ваканция...още>>

Sofia Hair & Fashion ShowSexy Hair ще ви превърнат във филмови звезди...още>>

H&M STUDIO Колекцията за сезон-зима 2017 ...още>>

QUEEN ROSE на REFAN Серия за красива кожа през лятото...още>>

Sofia Fashion Week Първите дизайнери вече са ясни...още>>

ЛЮБИМАТА МАРКА НА БЪЛГАРИТЕREFAN грабна престижната титла...още>>

В плен на магиятаДИНЕВИ РЕЗОРТ...още>>

NOS Alive 2017Ритъмът на Портуаглия...още>>

?>