GRAZIA - Жена на годината
Дизайнерите прекрояват ежедневието, за да го направят по-цветно и по-разчупено и предлагайки свой прочит на модната реалност, ни помагат да изразим себе си


Антония Тошева

(MODE 1)

За Антония пътят на модата минава през детските й рисунки, художествената гимназия с профил изобразително изкуство - Изящно студио, а после - моден дизайн в НБУ София, докато професионалният й път не я отвежда в Battibaleno. За нея модата е не само призвание, а и любов, не можеш да твориш само с разума си, ако не усещаш със сърцето и душата си. Тя винаги залага на добрия вкус – „когато имаш добър вкус, можеш да създадеш шедьовър от овехтял плат“.


Беата Първулова

(MODE 2)

Беата минава през школата на Instituto Marangoni в Милано, отдела за тениски на Reserved в Полша и през студиото на Edeline Lee в Лондон. В дебютната й колекция през 2014 харесахме силата на изчистените линии, минималистичните силуети, контрастите във формите и материите и силните конструкции, които моделите на Beata Sofia носят. Беата с лекота противопоставя по-строгото мъжко звучене на силуета с деликатни пастелни цветове.


Гергана Станкова

(MODE 3)

Гергана успява да сбъдне своето модно чудо, като извади автентичната българска шевица от събиращите прах етнографски експозиции и я вплете хармонично в съвремието ни – тук и сега. „Шевица“ е тя и нейният компютър, с чиято помощ графичната дизайнерка преобразява, съживява и запазва забравеното ни културното наследство в красиви, меки и нежни дамски шалове и бижута. Мотивите им са грижливо събрани сред музейни сбирки, за да бъдат трансформирани върху аксесоари, които носят пулса на деня.


Eлена Урумова

(MODE 4)

Елена избира за поле на изява създаването на ръчно изработено бельо, защото то може да разкаже за нежния пол повече от всяка друга дреха, а ние нямаме съмнение, че това е било предопределено, след като моделите на Lena-Lena ни печелят завинаги и разкриват пълната прелест на женското тяло със софистицирана порция будоарен дух, ретро привкус, фатална романтичност, изразени в чувствени линии от дантели, еластични тюлове, микро-мрежи и памук.


Овен
21.03-20.04

Добрите условия през месец август ще ви поднесат възможност за активна работа. Месецът е подходящ, за да по-стигнете...

още>>

Вземи своя билет#BringTheBloggers...още>>

Жена на годината 2018Ето ги победителките...още>>

EVA на 20!Честит рожден ден...още>>

Ти си уникаленТи си 1от50...още>>

Мария Игнатова на max"Вярвам в енергията и интуицията...още>>

Унисекс ароматите Тренд в света на парфюмите...още>>

Подкрепете REFAN за приза "Любима марка...още>>

SUN CARE PERFECTION от REFAN...още>>

Аромати на ценителиREFAN TEMPTATION BLEND...още>>

Музикалният бунт Петя Алекса срещу фалша...още>>

Естетични новостиот Монте Карло...още>>

REFAN с приз конкурентен и ефективен бизнес...още>>

FOREVER 21 представяколекцията KENDALL + KYLIE...още>>

?>