Актриси

Всяка от тях дава живот на палитра емоции, а ние – публиката им, оставаме в плен на въздействието от актьорското превъплъщение

Луиза Григорова
С мерки и красота, достойна за световните подиуми, Луиза Григорова е актриса, която покорява с лекота всяка медия. Кино, телевизия, театър – талантът на 27-годишната, завършила НАТФИЗ , дама е безспорен. Звездата й изгря в „Стъклен дом“, а сега продължава да блести все така ярко в проекта на NOVA „Откраднат живот“. Освен любимка на зрителите Луиза е любима жена и дама на сърцето за режисьора Мартин Макариев, с когото сключи брак по-рано тази година.

Силвия Петкова
Любителите на театъра може да се насладят на играта на Силвия в няколко постановки от афиша на „Театър София“… Широката публика обаче свързва актрисата с участията й в TV хита „Революция Z“ и филма „Лов на дребни хищници“. Завършила театралната академия, Силвия дебютира на голяма сцена в постановката „За мишките и хората“, а от края на 2017 г. се справя чудесно и в ролята на майка. През 2014-а актрисата бе отличена с приза „Жена на годината“ в 9-ото издание на конкурса.


Рая Пеева
Родена в семейство на актриса и музикант, Рая Пеева също е дарование на театралната академия. Първото признание в кариерата й идва още с дебюта й на голяма сцена. През 2012-а тя се сдобива с ИК АР за ролята си на Алис в „Отблизо“, а през 2015 г. се Присъединява към трупата на Младежкия театър „Николай Бинев“. Една от най-значимите за Рая роли е на младата Леа Иванова от премиерния за 2016-а филм на Радослав Спасов „Пеещите обувки“, разказващ за живота на популярната джаз певица.

Анжела Недялкова
За разлика от конкурентките си Анжела Недялкова не е професионална актриса, но притежава филмографията на истинска кинозвезда. Талантът на момичето, което се справя еднакво добре на малкия и на големия екран (обожаваме я в тв сериала „Връзки“), бе забелязан от самия Дани Бойл, който й даде роля в продължението на „Трейнспотинг“. Февруарската премиера на филма постави Анжела във фокуса на вниманието й, надяваме се, ще се окаже нейният трамплин към славата на Холивуд.