Зелена зона

Кристина Гочева
Кристина Гочева 23 декември 2020

НОЩНА СМЯНА

Възстановяваща грижа на Biotherm Skin Oxygen позволява детокс докато спите с детоксикиращата сила на екстракта от водорасли Chlorella - “дишащите водорасли”, които заедно с UVA и UVB филтрите осигуряват цялостна защита за кожата в градска среда.

DIOR CAPTURE YOUTH

Задържа младостта на лицето с интензивно олио-серум, което възстановява липидите и защитава бариерата на кожата, докато ревитализира в дълбочина с мастни киселини от таману и мощно хидратира с инфузия от чисто арганово олио.

ЦИТРУСОВА СВЕЖЕСТ

L’Occitane ободряват ежедневието с душ-гел с искрящ лимонов аромат на органична върбинка от Прованс. Кожата остава нежно измита и деликатно парфюмирана със свежо, цитрусово ухание.
 

СПА ГРИЖА ЗА КОСА

Complexе 5 е релаксираща терапия за здрава и красива коса от Rene Furterer. Бленд от антисептични топли етерични масла с лавандула и сладък портокал, разгръща мощен стимулиращ микроциркулацията на скалпа ефект.

СПЯЩАТА КРАСАВИЦА

Интензивната овлажняваща маска Beauty Sleeping от линията Waso на Shiseido с цитрусови плодове, рестартира кожата по време на сън, за да я събуди освежена, искряща и здрава на следващата сутрин – дори и когато сте легнали много късно.
 

ОКОЛООЧЕН КРЕМ

В обновената гама Beе Radiant на Apivita блести решението (с 99% натурални съставки) против стареене и признаци на умора за деликатната зона на очите с бял божур и патентован екстракт от прополис.

ШВЕДСКА ФИЛОСОФИЯ

Душ-гелът за тяло и вана Sauna Relax на Barnangen с екстракт от бреза и овлажняващ серум е приятен начин да балансирате тялото и ума с релаксиращ и тонизиращ ритуал, въдхновен от скандинавската сауна.

МОРСКА УСЪВЪРШЕНСТВАЩА ГРИЖА

Nuxe Bio Organic впечатлява с леката текстура на новия свеж коригиращ флуид, съдържащ морски водорасли и хиалуронова киселина с естествен произход, които оптимизират хидратиращия ефект и качеството на кожата всеки ден.

МАГИЯТА НА LA MER

La Mer The Concentrate е чудотворен многофункционален инструмент, с нежна кадифена текстура и огромен потенциал, който може да отговори на нуждите на всяка кожа. Истински спасител в ежедневието, след излагане на слънце или козметични процедури.

FIX+ BALANCE

Променящ настроението, ароматен, лимитиран, мини Fix + спрей от MAC, вдъхновен от балансираната зелена енергия с преобладаващи нотки на мента и бергамот, за да почувствате спокойствие и хармония със себе си.

 

10 незаменими "зелени" продукти за лице, тяло и коса, които презареждат кожата и сетивата

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA