Всички оттенъци на рубина са в новите червила на Lancôme

Лидия Делирадева 29 октомври 2019

Lancôme

Lancôme

Lancôme

Lancôme

Lancôme

Lancôme

Lancôme

Lancôme

През ноември, а той е точно зад ъгъла, Lancôme ще представи нова версия на червилото L’Absolu Rouge - Ruby Cream. Това ще бъде петото превъплъщение на декоративното средство. Сега върхът на червилото е придобил специална многостранна форма и прилича на скъпоценен камък.

Формулата съдържа проксилан и екстракт от роза, заедно те изглаждат кожата и придават усещане за комфорт. Сусамовото масло придава траен сатенен блясък. В допълнение, съставът на продукта вече е с 25 процента повече пигмент, така че цветът е станал по-наситен, а самият продукт се отличава с голяма трайност. Избор можем да направим между цели 15 нюанса: 7 опции за пастелно бежово и 8 ярки рубинени варианта.

Между другото, рубинът е вдъхновил не само формата и наситените цветове на червилото, но и имената в палитрата. Например номер 131 се нарича Crimson Flame Ruby - в чест на 15-каратовия рубин от Бирма, който беше продаден за 18 милиона долара. Червило номер 536 е наречено Black Prince Ruby - в чест на големия шпинел с тегло 170 карата, който украсява предната част на английската императорска корона. Номер 473 е кръстено Rubiez - в края на думата се добавя буквата Z - в чест на Зендая, която представя колекцията.

Можете да изберете своя нюанс на рубинено през ноември - например на официалния уебсайт на марката.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA