Риана призна възката си с Хасан Джамил! Вижте ги заедно!

Силвия Канин
Силвия Канин 11 юни 2019

Последните седмици Риана е най-обсъжданата жена в шоубизнеса, не само заради появата на новата й модна линия Fenty, но и заради новината, че е най-богата изпълнителка в света с 600 милиона долара в банковата си сметка. Дни след като Forbes я короноваха, красавицата изгрява на корицата на списание Interview в, разбира се, алтернативна, но все пак секси визия. 

В интервюто пред изданието Рири е лаконична, но с чувство за хумор признава, че е влюбена. А на въпроса: "Кой е мъжът до теб?", барбадоската дива казва: "Проверете в Google". От няколко месеца Рири бива забелязвана в компанията на милиардера Хасан Джамил. Красавецът е от Саудитска Арабия, а семейството му трупа богатство от правата за разпространяване на Toyota в родната им страна. 
Секси докосвания в басейн на лъскава вила, романтични вечери в парижки ресторанти и дори среща с родителите на Хасан карат всички да вярват, че Рири е истински влюбена.

В интервюто тя признава, че не прави планове за сватба, защото "когато кроим планове Господ се смее", споделя сексиконата. Тя обаче не крие, че на този етап от живота си няма нищо, което иска повече от това да стане майка.

Пожелаваме й го! 

Фотография: Profimedia

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA