Lancôme пуска специален аромат за милениали

Lancôme обяви, че пуска нов специален аромат - Idôle. Тази съвършено нова композиция е предназначена за милениалите. Тя ще бъде представена от една млада актриса - Зендая. „Ароматите често са вдъхновени от промените в обществото, и пускането на Idôle влиза в тази категория”, - разказват представители на марката.

View this post on Instagram

Thank you sun

A post shared by Zendaya (@zendaya) on

Като упаковка Lancôme са избрали минималистичен флакон - без допълнителни надписи и декорации. Ако не сте от онези, които обичат простотата, можете да закупите специален калъф за вашия парфюм. Все още не е много ясно как ще изглежда той, но създателите казват, че върху него ще бъдат изписани мантрите на съвременното поколение.

Екип от трима парфюмеристи е работил върху съдържанието на композицията. Между другото, всички те са жени. Те обещават, че ароматът ще бъде умерено женствен, но в същото време „чист". В него влизат италиански бергамот, турска роза, индонезийско пачули, мадагаскарска ванилия и мускус. И, разбира се, през 2019 г. не може да се мине без грижа за околната среда - когато ароматът свърши, можете просто да напълните флакона и да не купувате нов. Пускането на новия продукт е насрочено за 22 август.

Lancôme пуска специален аромат за милениали

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA