Кайли Дженър не иска повече от 2020-а, последователите ѝ имат предложение

Най-младата милиардерка се оплака от началото на годината, а почитателите ѝ предложиха... да си купи нова.

Димитър Андонов 21 февруари 2020

Отлично знаем, че кланът Кардашиян-Дженър винаги е бил противоречива фигура в медийното пространство. Рядко минава ден без да стане дума за някой от семейството и бизнес начинанията им, които често изглеждат леко странни. Оставаме настрана новината, че Кайли Дженър най-вероятно съвсем скоро ще се появи с музей, посветен на себе си, за да погледнем последната причина именно тя да бъде във фокуса на обектива.

Поводът за последния „скандал" около нея се оказа постът, който тя публикува в своя Twitter акаунт. Най-младата милиардерка в света сподели, че е изживяла „достатъчно от 2020 г.", което пък предизвика нейните последователи да бъдат меко казано безмилостни. Туитът на Кайли, допълнен впоследствие, е свързан със смъртта на 20-годишния рапър Pop Smoke, който бе убит в дома си по-рано тази седмица. Естествено, доста любопитни последователи започнаха да се чудят какво реално се е случило, докато други просто започнаха да я нападат.

Кайли Дженър не иска повече от 2020-а, последователите ѝ имат предложение

 

„Купи си друга година, какъв е проблемът?" е коментарът, впечатлил всички и успял да събере солидно количество харесвания от потребителите на платформата. „Да си милиардер вече е трудно?", пита друг, който предлага на Кайли да си разменят банковите сметки. По-малката сестра на Кендал Дженър получи критика главно заради това, че доста хора се справят с наистина сериозни проблеми, а тя е сравнително облагодетелствана в немалко смисли на думата.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA