Никол Кидман и съпругът ѝ с музикални концерти на живо

Ако скоро не се завърне на снимачната площадка, Никол Кидман може да опита с музикална кариера.

Периодът на социална изолация накара прекалено много известни личности да открият възможностите на TikTok. Ако вече сте се уморили от видеата, които ни заливат в социалните мрежи от сутрин до вечер, напълно ви разбираме. Никол Кидман и съпругът ѝ Кийт Ърбан обаче имат съвсем друга алтернатива за уплътняване на времето, прекарано под карантина... и тя също е музикална.

Съпругът на носителката на "Оскар" е кънтри музикант, според който, въпреки цялата ситуация, шоуто трябва да продължи - буквално. Ърбан направи серия от специални концерти за феновете си, които излъчи на живо в Instagram. Във всеки един от тях на заден план е именно Кидман, която се наслаждава на изпълненията на съпруга си.

След успешен концерт, направен миналата седмица, двойката се завърна в студиото и публично показа любовта си, успоредно с изпълненията на някой от големите хитове на музиканта. В крайна сметка, дори звездата от "Големите малки лъжи" да не се завърне на снимачната площадка на някой нов проект скоро, винаги може да пробва с музикална кариера. Феновете ще я последват навсякъде.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA