Кара Делевин винаги приключва връзките си с любов

Супермоделът разкри, че не пази лоши чувства към никого от бившите си романтични партньори.

Когато животът ти се случва във фокуса на обектива, напълно нормално е всичките ти романтични взаимоотношения също да имат място там.

Задачата не е никак лесна, особено за хора като Кара Делевин, чиито романтични партньори до този момент са били поне толкова известни, колкото е и самата тя.

Последната връзка на супермодела бе със звездата от "Малки сладки лъжкини" Ашли Бенсън и макар феновете им да бяха разочаровани, двете сложиха край на взаимоотношенията си в началото на миналата година.

Слуховете за предполагаемите недоразумения, довели до заветния край, не закъсняха.

Още тогава Кара защити бившата си приятелка, а в ново интервю за американския Cosmopolitan, разкрива, че никога не пази лоши чувства. "Не мисля, че някога съм напускала толкова прецакана връзка, че никога повече да не искам да говоря с този човек. Просто обичам всички хора, с които съм била и искам най-доброто за тях. Искам да ги видя как порастват и са щастливи."

Делевин разказва още. "Хората постоянно приемат, че трябва да излизам с всяка жена, до която застана или с която съм снимана. Това е предизвикателство. Не само за мен, но и за тях. Ситуацията ме кара да искам да стана отшелник и да се изолирам, което е ужасно, защото съм човек, който обича да бъде сред хора." 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA