Аманда Сейфрид е била принудена да се снима гола

Звездата от "Гадни момичета" обърна поглед към началото на кариерата си, когато не всичко е било цветя и рози.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 12 август 2022

В началото на кариерата си Аманда Сейфрид е била принуждавана да се появява гола в различни сцени.

Докато днес актрисата е обичана заради ролите във филми като култовия мюзикъл "Mamma Mia", тийнейджърската драма "Гадни момичета" и вечната романтична комедия "Любовта на Жулиета", преди години тя е участвала в проекти, с които определено не се гордее.

cvbn

Докато е в тийнейджърския си период Сейфрид участва в сапунени опери като "Докато свят светува" и "Всички мои деца", където от нея се е изисквало да се появи чисто гола в няколко сцени.

В ново интервю за Porter самата тя разкрива, че дълго време е обмисляла решението, но в крайна сметка го е направила, защото е била млада и със сигурност не е искала да загуби работата си.

"Да съм на 19 и да се разхождам без бельо. Ти шегуваш ли се? Не знаех защо го правя. О, знам защо, защото бях на 19, не исках да разстройвам никого и исках да запазя работата си. Ето защо", разкрива звездата от "Дилъри на време".

ОЩЕ ОТ GRAZIA: МАДОНА Е БИЛА НА КОСЪМ ДА ИЗГУБИ КАРИЕРАТА СИ

fgbhn

Вече майка на две деца и омъжена за актьора Томас Садоски, Аманда продължава да има притеснение за може би една от най-иконичните си роли - тази на Карън в "Гадни момичета".

По-рано тази година русокосата актриса каза, че не е почитател на сцената, в която нейната героиня казва, че може да предсказва времето с гърдите си. "Бях на около 18 години. Беше просто отвратително", коментира тя тогава, заявявайки, че все пак се радва за страхотната си ранна кариера и че е успяла да остане "доста невредима" след нея.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA