Брад Пит ли е новият мъж в живота на Емили Ратайковски?

Всички смятат, че изкуството е събрало секссимволите заедно.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 06 октомври 2022

Брад Пит и Емили Ратайковски излизат заедно и със сигурност има привличане.

"Имат за какво да говорят и винаги си прекарват страхотно, когато са заедно", споделя източник, близък до тях, потвърждавайки, че 58-годишният актьор и 31-годишният супермодел са излизали на няколко срещи.

И допълва: "Запозна ги приятел в света на изкуството. Има привличане, но нищо сериозно не се случва поне на този етап. Тя се интересува от изкуство, същото важи и за Пит."

цжбн

През септември Ратайковски подаде молба за развод, след като със Себастиан Беър-МакКлард приключиха четирите си години брак.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЕМИЛИ РАТАЙКОВСКИ СПОДЕЛИ ПЪРВИТЕ МИГОВЕ СЪС СИНА СИ

Приятел на Емили потвърди, че раздялата е била "много тежка за нея", защото "беше неочаквано и опустошително", но "тя изпитва голямо облекчение, защото вече е от другата страна на драмата".

"Справя се добре. Мисли, че Брад е невероятен. Бяха на няколко срещи и тя е приятно изненадана. Много е сладка, когато говори за него. Мисли, че е джентълмен."

ьцжфгбхн

Пит, който споделя шест деца с бившата си съпруга Анджелина Джоли, живее "най-добрата част от живота си", макар съдебните спорове с актрисата да продължават.

"Брад има своите филми, има виното, за което се грижи, има и други страсти", категоричен е негов приближен. "Обича архитектурата, обича творчеството."

Дали тепърва предстои да виждаме Пит и Ратайковски заедно, само времето ще покаже.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA