ALMA с нов сингъл и международна премиера

С разпознаваемото си меланхолично звучене и успокояващ глас, талантливата певица отново дава знак, че тя и музиката се харесват.

Музикалната кариера на ALMA започна шеметно в началото на 2019 г., когато излезе дебютният ѝ сингъл „Perfect", последван от хитовете „Don’t Know” и „Out of Control”, както и супер интересната колаборация с Pavell & Venci Venc’ - „Адрес". Трите ѝ самостоятелни парчета не само оглавиха родните музикални класации, намериха място в плейлистите на глобалния музикален канал MTV, но и получиха силна подкрепа в Полша, Русия, Румъния, Гърция, Турция. Не е изненадващо, че преди броени дни ALMA беше номинирана за БГ Дебют и БГ Изпълнителка на Годишните музикални награди на БГ Радио, а днес представя и новия си сингъл - "Be Alright".

ALMA създава „Be Alright”, докато се упражнява на пиано в училището в Англия, където учи от септември миналата година. По време на една от последните ѝ ваканции се събира за звукозаписна сесия с румънския хитмейкър и неин приятел Кристиан Тарчеа – Monoir, с когото е в авторски тандем от самото начало. За няколко часа двамата финализират проекта, а докато записват, решават да добавят и жива китара, и канят един от най-добрите български китаристи - Стойчо Стоянов.

Видеоклипът към песента носи светлина и зараждаща се надежда на фона на едно все още неотминало изпитание. Режисьор е известният с красивите си идеи Васил Стефанов. Част от снимките се случват в Лондон, където ALMA живее през последните три месеца при сестра си Маргарита и далеч от своите родители, а другата - в дома ѝ в София. 

https://www.instagram.com/p/B9W9ZiLJVOC/

„Be Alright” е едно от най-специалните парчета за мен. Написах го в момент, в който бях паднала духом, за да ми напомня, че дори в най-мрачните дни може да се промъкне надежда. Хубаво е да имаме усещането, че каквото и да се случва, накрая всичко ще бъде наред", споделя ALMA.

Официалното видео към сингъла може да видите по-горе, а той вече е наличен във всички дигитални платформи – А1 Xplore Music, Spotify, Apple Music, Deezer, Tidal и т.н.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA