В Милано откриха магазин за мебели и дизайн Gucci Décor

Лидия Делирадева 30 април 2019

На два етажа, с обща площ от 250 квадратни метра, компанията Gucci е създала модерно пространство, в което може да се намери всичко: от порцеланов пепелник до килими и фотьойли. И всичко това с разпознаваеми флорални мотиви, изцяло в естетиката на марката. Ако сте в Милано, задължително е да посетите това място.

За тези, които замислят сериозно реновиране на дома, в асортимента може да бъдат открити луксозни копринени тапети, интериорни врати с изящни декоративни вложки и причудливи лампи.

Като абсолютен хит се очертава да бъде креслото - раковина, сякаш оживяло от екрана на холивудските филми от 50-те години. Клиентът може да избере декорацията му, например кадифе с избродирани цветя, пеперуди и сови.

Но ако искате да преобразите интериора на дома си за пролетта бързо и безпроблемно, тогава обърнете внимание на неустоимите възглавници с котки и пчели, покривалата с логото GG или жакардовите пуфове и тъкани с различни принтове.

И въпреки че интериорното подразделение на Gucci съществува от 2017 г., конкретно тази разширена експозиция с лимитирани артикули ще работи само до юни 2019 година. След това отделните екземпляри от колекцията ще бъдат достъпни във водещите магазини на модната къща.

В Милано откриха магазин за мебели и дизайн Gucci Décor

Gucci Décor

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA