9 plus-size техники за безпогрешен стайлинг

Всички правилни и грешни отговори по темата са събрани в следващите редове.

14 януари 2022

Страшна отживелица е да смятаме, че curvy формите трябва да са повод за притеснение. Тялото ви, така или иначе, е красиво. Не се страхувайте да го покажете! Лесно е да изглеждате зашеметяващо, стига да изберете дрехи, които комплиментират фигурата и подчертават най-добрите ви дадености. Разказваме как в девет прости стъпки.

9 plus-size техники за безпогрешен стайлинг

Подчертайте силните си страни. Според специалистите в производството и търговията със стилни макси туники от Krass Fashion е добре да изберете модели, които привличат погледа и подчертават силните ви страни. Ако обичате краката си – носете къси рокли и впити панталони. За да поставите акцент върху извивките, заложете на топове, блейзъри и други модели, вталени в кръста.

Oversize моделите не помагат! Не е изключено да мислите, че широките дрехи крият несъвършенствата, но истината е, че те доста често добавят излишни килограми. Избирайте модели, които са с правилния размер и ви стоят добре.

Изберете най-слабата част от талията си, за да създадете пясъчен часовник. Може да поставите широк колан върху риза с копчета за времето, прекарано в офиса. Същото важи и за роклите – достатъчен ви е колан с размер около 2.5 см.

57

Добавете яке, сако или жилетка. Наслояването на дрехите е абсолютният път към успеха. Изберете слоеве, които отговарят на сезона и повода.

Не се притеснявайте от ярките цветове. Особено когато искате да изпъкнете. Ако облечете ярка блуза в комбинация с тъмни панталони, хората около вас ще насочат вниманието си към горната част от тялото ви и ще разберат, че се гордеете с нея. Същото важи и в обратна посока.

Спрете се на малка щампа за зоните, които искате да прикриете. Малките графични отпечатъци просто изглеждат по-добре. Потърсете модели с повтарящ се шаблон, точките са чудесен избор.

Тесните хоризонтални ивици ви правят по-високи. Противно на разбиранията, че хоризонталните ивици ще добавят няколко килограма отгоре, те създават оптическа илюзия за по-дълга и стройна фигура.

57

Големи и изящни бижута, а не малки и семпли. Не е нужно да носите цял авангард от гривни, пръстени, обици и колиета, но не забравяйте, че те са чудесен начин да разнообразите цялостната си визия. По-големите бижута изпъкват на по-извито тяло.

Заложете на по-голяма чанта, за да балансирате тялото. Важен съвет за всички - когато пазарувате чанти, погледнете се в огледалото, за да видите как изглеждате, докато я държите в ръка. Уверете се, че е пропорционална на тялото ви.

Фотография: Pexels, PR

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA